99 Producten

De beste selectie van hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires met korting voor de Mi 11

Geniet van Dealy kortingen op Xiaomi Mi 11 hoesjes , covers, cases screenprotectors en accessoires. Wij zijn uw leverancier van topkwaliteit screenprotectors en accessoires tegen lage prijzen. Deze high-end, 5G-geschikte smartphone is voor het eerst uitgerust met Qualcomm's krachtigste Snapdragon 888. Hij weegt 196 gram en is 8,06 mm dik. De schermgrootte is 6,81 inch. Het biedt AMOLED-technologie met QHD+ (3200 x 1440) resolutie en een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Hij heeft een nieuw design en is uitgerust met ultrasnel laden. De cameramodule is vierkant met afgeronde hoeken. Het biedt twee verticale camera's met een derde sensor aan de rechterkant. De Xiaomi Mi 11 heeft een 108-megapixel hoofdcamera (f/1.85), een 13-megapixel ultra-groothoek (123° FOV, f/2.4) en een 5-megapixel macrosensor (f/2.4). De frontcamera bevindt zich bovenaan in het midden van het scherm. Dealy biedt een exclusieve selectie van beschermingen en accessoires, zodat u optimaal kunt genieten van uw smartphone in alle vrijheid en veiligheid.

High-end beveiligingen en accessoires voor een premium telefoon

Ons team biedt eersteklas beschermers en accessoires waarmee u uw telefoon kunt gebruiken zonder u zorgen te hoeven maken over de veiligheid ervan. U vindt ultradunne hoesjes die de achterkant, randen, fotomodule en knoppen van de smartphone perfect vastzetten. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bieden gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Wij verkopen transparante hoesjes, hoesjes met motieven, soepele of stijve monochrome hoesjes, hoesjes met kaarthouders of een steunring vanaf slechts €4,99. Onze covers en hoesjes beschermen de hele telefoon tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Deze hoesjes zijn ontworpen als portemonnee (met een binnenvak voor pasjes en contant geld) en hun hoesje dient als handsfree houder. Sommige hoesjes zijn voorzien van een afneembaar riempje om de telefoon gemakkelijker met de hand te kunnen dragen. U vindt hier een reeks eersteklas hoesjes tegen de beste prijzen op de markt. Wij hebben etuis van echt leer en kunstleer, luxe etuis en multikaarthoezen die ideaal zijn voor professionals. Onze films en gehard glas zal het scherm van de Xiaomi Mi 11 beschermen en u toestaan om vrij te communiceren. Ontdek onze accessoires: geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, opladers, statieven, speakers, koptelefoons, auto- en fietssteunen... Ze zijn perfect aangepast aan de werking van de smartphone en zullen de prestaties ervan optimaliseren. Door voor Dealy te kiezen, profiteert u van talrijke kortingen op producten die tegen werkelijk interessante prijzen worden verkocht.

.

Professionele klantendienst om u te helpen

Wij kunnen u elke dag helpen met uw zoektocht door ons een sms-bericht te sturen naar 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen of bellen op 09 75 18 78 18. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken en zullen uw bestellingen kunnen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.