14 Producten

Uw bron voor goedkope hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor uw Honor 9A

Bij Dealy vindt u al uw screenprotectors en accessoires met korting voor uw Honor 9A. De Honor 9A is een geweldige instaptelefoon. Ons team houdt van de prijs-kwaliteitverhouding. De telefoon heeft een 6,3 inch scherm met een traanvormige inkeping aan de voorkant. Het toestel wordt aangedreven door 3 GB RAM en biedt 64 GB interne opslagruimte (512 GB). Hij biedt een uitzonderlijke autonomie met een 5000 mAh batterij. Hij is dun, wat zeldzaam is voor dit soort telefoons, maar wat betekent dat hij goed beschermd moet zijn tegen schokken. Aan de achterzijde is een drievoudige cameramodule geplaatst: een 13-megapixel hoofdsensor, een 5-megapixel ultragroothoeksensor en een 2-megapixel dieptesensor. Aan de voorkant zit een 8-megapixel sensor die selfies maakt. De Honor 9A is beschikbaar met Android 10 en Magic UI 3.1 (Google-diensten en apps zijn niet beschikbaar). Ons team heeft de beste hoesjes , covers, hoesjes en screenprotectors op een rijtje gezet. Wij bieden dunne en zeer lichte hoesjes aan. Ze zullen de telefoon perfect beveiligen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Onze hoesjes en zakjes houden uw telefoon veilig en beschermd en zijn ontworpen als portefeuilles, met een binnenkaarthouder en een reservevak. Wij hebben uitstekende screenprotectors geselecteerd (folie en gehard glas) die breuk en krassen voorkomen die zeer schadelijk kunnen zijn. En niet te vergeten onze accessoires: opladers, externe batterijen, kabels, geheugenkaarten, speakers, koptelefoons, statieven, auto- en fietssteunen. Hiermee kunt u de autonomie, de geluidskwaliteit, de opslag en het vervoer van uw mobiele telefoon optimaliseren.

Je Honor 9A aanpassen

Veiligheid hoeft geen ergernis te betekenen. Wij bieden beschermhoesjes die uw mobiel een persoonlijk tintje geven. Wij hebben monochrome siliconen hoesjes die zeer stijlvol en anti-slip zijn. U kunt de voorkeur geven aan transparante of gedecoreerde hoesjes exemplaren. We hebben onze klassiekers (koolstofvezel, Survivor, steunring...). Wij bieden ook 9H gehard glas en siliconen covers. Ontdek onze hoesjes in kunstleder of echt leer. Ze zijn dun en licht en zijn verkrijgbaar met of zonder riem. Sober, elegant of eerder fancy, ze zullen uw mobiel perfect beveiligen. Hou je van dieren? We hebben er met katten, honden, wolven, panda's... Een heel uniek universum van hoesjes alleen voor jou. Wij hebben een zorgvuldig geselecteerde reeks monochrome hoesjes in een verscheidenheid van aantrekkelijke kleuren. Denk ook aan het beveiligen van de fotomodule van uw telefoon. Door het te installeren, kunt u er zeker van zijn dat de lenzen goed beveiligd zullen zijn zonder enige invloed op de kwaliteit van de foto's. Welkom in uw wereld Dealy voor Honor 9A.

Wij zullen zeer snel op uw vragen reageren

Twijfel niet om ons een e-mail of een sms te sturen. Wij beantwoorden uw vragen zeer snel en kunnen uw bestellingen opvolgen. U kunt ons ook per telefoon bereiken

.