25 Producten

Ontdek ons premium Dealy assortiment van beschermingen en accessoires voor de Honor 8A

Dealy bespaart u geld op hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessories Honor 8A. Profiteer van aanbiedingen en ongelooflijk lage prijzen. Vanaf € 4,99 voor de hoesjes en € 6,99 voor de covers bescherm je je smartphone en pas je hem aan je persoonlijke smaak aan. Ons team houdt van de Honor 8A vanwege de geweldige prijs. De telefoon heeft een inkeping aan de bovenkant van het scherm dat 6,09 inch groot is (1560 pixels bij 720, voor een resolutie van 283 pixels per inch). De telefoon beschikt ook over een vingerafdruklezer aan de achterzijde, een USB-aansluiting, hoofdtelefoonuitgang, dual-SIM ondersteuning, microSD opslaguitbreiding en een 3020mAh batterij. Het is beschikbaar met Android 9.0 Pie. We zijn er dol op omdat hij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt voor een instapmodel telefoon. Zo kunt u in alle veiligheid genieten van uw Honor 8A.

Beschermers en accessoires voor alle smaken en stijlen

Onze hoesjes zijn dun en zijn exclusief ontworpen om de contouren van de smartphone te volgen. Zij zijn gemaakt van siliconen, kunststof, legeringen of gemengde materialen om de mobiel doelgericht vast te zetten (b.v. achterzijde van acryl en siliconen randen). Onze hoesjes en cases zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de telefoon vasthoudt en dient als de primaire bescherming. Het wordt omgeven door een kunstlederen of gemengde materialen enveloppe om het volledig veilig te houden. De zakjes dienen als portefeuille en handsfree houder. Wij bieden een breed scala aan keuzes, zodat iedereen zich kan identificeren met zijn eigen bescherming. Ontdek onze monochrome kunstlederen hoesjes, onze zeer elegante hoesjes met lychee leer effect, die met motieven (dieren, bloemen, planten, landschappen...). Sommige hebben afneembare riemen en we zoeken er met verschillende sluitingen. Vergeet niet om onze accessoires te bekijken: externe batterijen, opladers, geheugenkaarten, speakers, hoofdtelefoons, auto-/fietssteunen... Ze zijn allemaal perfect aangepast aan de goede werking van de Honor 8A en bieden ideale gebruiksomstandigheden, waar u ook bent. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe accessoires en artikelen. Ze zijn allemaal aan de beste prijzen op de markt en er is iets voor elk budget. Onze ambitie: u geld besparen!

.

Contacteer ons team via telefoon, e-mail en sms

Twijfel niet om ons te contacteren voor alle informatie over onze producten en om uw bestellingen op te volgen. Ons team beantwoordt alle vragen en schriftelijke verzoeken zo snel mogelijk.