240 Producten

Bij Dealy vindt ugeweldige aanbiedingen voor iPhone 13 Mini beschermers en accessoires

Dealy, het is het beste aanbod van hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires undefined voor de iPhone 13 Mini. Profiteer van onze geweldige prijzen en verwen uzelf zonder aan uw budget te denken. Ons team selecteert beschermingen en accessoires die uw smartphone beveiligen en tegelijkertijd de technische functies optimaliseren. U bent altijd en overal perfect uitgerust. De iPhone 13 Mini, 5G-compatibel, is uitgerust met een OLED-scherm (Super Retina XDR) van 5,4 inch (2340 x 1080pixels ). Hij biedt Face ID en een A15 Bionic-chip. De camera heeft een 12-megapixel groothoeklens (f/1.6) en een ultragroothoeklens (f/2.4). Het beschikt ook over Dolby Vision HDR-video tot 4K bij 60 fps. Bij Dealy vindt u alle bescherming en accessoires om hem zo goed mogelijk te gebruiken.

Exclusieve producten die u in staat stellen uw iPhone 13 Mini met een gerust hart te gebruiken

Ontdek onze collectie dunne, lichtgewicht hoesjes die uitsluitend geschikt zijn voor de 13 Mini. Ze beschermen de achterkant, de binnenkant en de randen van de telefoon bij stoten, tegen krassen, vlekken en stof. Wij hebben verschillende modellen, van transparant tot gehard glas en siliconen randen, en ook die met een steunring. Ontdek onze koolstofvezel, onze ultra resistente en de beroemde Survivor. Onze hoesjes beveiligen de mobiele telefoon volledig en doen dienst als portefeuille met hun vakjes voor kaarten en geld. De covers zijn ontworpen om te dienen als een hands-free houder. Sommige hebben een in de hoes geïntegreerde sluiting. U hebt de keuze uit verschillende materialen (kunstleder, echt leer, lychee, nappa, splitleder...), sluitingen en stijlen. Onze bookcase style covers zijn ultra duurzaam en bieden eenvoudige toegang tot poorten en functies. Onze flipcoverszullen het hele voorpaneel beveiligen. Onze selectie behoort tot de beste, omdat wij alleen de meest hoogwaardige aanbieden. Ze zijn bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De aanraakzone zal zijn gevoeligheid behouden. We hebben ook een geweldige bescherming voor de iPhone 13 Mini's camera blok. De lenzen zullen volkomen veilig zijn. Bekijk onze selectie accessoires: externe batterijen, opladers, kabels, speakers, koptelefoons, auto-/fietssteunen, statieven en nieuwe artikelen waarmee u uw iPhone optimaal kunt gebruiken.

.

Profiteer van sociale netwerken om op de hoogte te blijven van ons nieuws

.

Volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok. We brengen regelmatig al het iPhone en Apple nieuws. U kunt ons ook bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zullen uw bestellingen kunnen opvolgen en u helpen bij uw zoektocht.