34 Producten

Voordeel goedkope hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor uw M11

Geniet van de goedkope prijzen van Dealy op Samsung Galaxy M11 hoesjes, covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. De Galaxy M11 is een smartphone op instapniveau met een Qualcomm Snapdragon 450 SoC, ondersteund door 3 of 4 GB RAM en 32 of 64 GB opslagruimte, uitbreidbaar via microSD. Het toestel beschikt over een drievoudige fotosensor achteraan met een 13-megapixel prime lens, een 5-megapixel ultra-groothoek (115 graden) camera en een f/2.2 lens. Een 2-megapixel ToF-sensor is aanwezig om de portretmodus te optimaliseren. De Galaxy M11 neemt video's op tot 1080p met 30 fps. De telefoon heeft ook een 8-megapixelcamera die in een gat zit. De 5000mAh batterij is geschikt voor snelladen (15W). Dealy biedt een exclusieve selectie van beschermingen en accessoires, zodat u ten volle van de telefoon kunt genieten. De omslagen zijn dun en zeer licht. Ze omhullen de achterkant en de randen van de telefoon stevig en dun. Zij zijn gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas of een combinatie van materialen (plastic achterzijde of gehard glas en siliconen randen). De hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje en de hoesjes dienen niet alleen als portemonnee, maar zijn ook een tweede bescherming voor de telefoon. Zij zullen het toestel doeltreffend beveiligen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De etuis hebben binnenkaarthouders en een uitsparing voor contant geld. De hoesjes kunnen worden opgevouwen tot handsfree houders die in liggende positie zeer comfortabel zijn. Wij bieden de beste bescherming voor het telefoonscherm. Ontdek onze accessoires: kabels, batterijen, externe apparaten, speakers, hoofdtelefoons, statieven, fiets- en autohouders, opladers en al onze nieuwe producten. U zult genieten van geweldige prijzen en kortingen op al onze artikelen.

.

Geniet veilig van uw Galaxy M11

Wij bieden doorzichtige hoesjes met versterkte hoeken, monochrome siliconen hoesjes die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Wij houden van de klassieke of geborstelde flexibele koolstofvezel exemplaren die zeer stijlvol maar toch sterk zijn. Wij bieden kunstlederen hoesjes aan en natuurlijk ook hoesjes met een ring en een kaarthouder. Onze hoesjes zijn gemaakt van kunstleder en zijn voorzien van magnetische sluitingen. Sommige hebben een in de klep geïntegreerde sluiting (flip covers). Ontdek onze covers in zakelijke stijl en die met patronen (dieren, bloemen, landschappen, luipaard). Onze screenprotectorsen geharde glazen voor het Galaxy M11 scherm zijn dun en zeer beschermend. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Wanneer u Dealy kiest, bent u verzekerd van hun weerbestendigheid en voordelige prijzen.

.

Neem gemakkelijk contact op met onze dienst na verkoop en volg ons op sociale netwerken

.

Onze klantendienst volgt uw bestellingen op. Daartoe volstaat het contact met hen op te nemen per telefoon (09 75 18 78 18), per e-mail en per sms (06 44 64 68 65). Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties.