159 Producten

Bescherm en versier je Samsung Galaxy Z Fold 4 bij Dealy

Dealy biedt afgeprijsde hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de Samsung Galaxy Z Fold 4. Dankzij onze laaggeprijsde hoesjes, covers en accessoires kun je optimaal genieten van je mobiele telefoon.

De Samsung Galaxy Z Fold 4 wordt geleverd met twee adaptieve 120Hz AMOLED schermen, een 7,6 inch aan de binnenkant en een 6,2 inch aan de buitenkant. Het toestel heeft een veelzijdige drievoudige hoofdcamerasensor (ultra-groothoek en telefoto), een 10-megapixel front-facing sensor en een 4-megapixel sensor verborgen onder het binnenscherm. Hij is ook uitgerust met een Snapdragon 8+ Gen 1 SoC met 256 of 512 GB opslagruimte en een 4400 mAh batterij.

Onze sectie gewijd aan de Samsung Galaxy Z Fold 4 bevat hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires die exclusief voor de telefoon zijn ontworpen. Met deze producten kun je je telefoon in de best mogelijke omstandigheden gebruiken.

Exclusieve hoesjes voor de Samsung Galaxy Z Fold 4

Je kunt hier hoesjes , covers en hoesjes van topkwaliteit kopen tegen gereduceerde prijzen. Deze beschermingen zijn ontworpen om je telefoon optimaal te laten werken.

Ultrasterke, prachtige rompen

Wij verkopen hoesjes die je opvouwbare smartphone beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Ze zijn ontworpen voor zijn lijnen en gemaakt van siliconen, kunststof of gemengde materialen. Deze bieden bescherming die is afgestemd op de elementen van de Samsung. Je vindt bijvoorbeeld hoesjes met een achterkant van kunststof of gehard glas en siliconen randen. Onze hoesjes zijn zo ontworpen dat je je mobiel onder de best mogelijke omstandigheden kunt in- en uitvouwen. In telefoon- of tabletmodus zal het zeer aangenaam zijn om te gebruiken. Je hebt nog steeds direct toegang tot de poorten en functies. Ontdek onze koolstofvezel modellen, kunstleer en hoesjes en hoesjes met handsfree ondersteuning. Onze hoesjes zijn ultrabestendig en onderscheiden zich door hun soberheid en charme.

Topklasse hoesjes en cases

Je kunt ook covers en hoesjes van hoge kwaliteit kopen. Ze zijn ontworpen met een siliconen hoesje om de Samsung Galaxy Z Fold 4 te houden. De flap fungeert als een tweede beschermingslaag en doet tevens dienst als portemonnee. Binnenin vindt u pashouders en een vakje om bijvoorbeeld contant geld, kaartjes of briefgeld in op te bergen. Je kunt de hoes omvouwen zodat het een handsfree houder wordt als het toestel in telefoonmodus staat. Sommige modellen hebben ook een verwijderbaar koord . Hiermee kun je je smartphone in de beste omstandigheden met de hand dragen. Ontdek onze ultrasterke, slanke en lichtgewicht hoesjes. Sommige zijn sober en perfect geschikt voor professioneel gebruik. Andere zijn wat chiquer. Allemaal voor de beste prijzen.

Schermbeschermers en accessoires voor de Galaxy Z Fold 4

Bij Dealy vindt u scherm- en camerabeschermers. Wij bieden ultratransparante, weerbestendige films en beschermers van gehard glas. Ze zijn perfect aangepast aan de lijnen van de schermen. Je kunt ze onder de best mogelijke omstandigheden en in elke configuratie gebruiken.

Je kunt ook een beschermende lens van gehard glas voor de camera kopen. Deze lens is ultradun en transparant, zodat je veilig foto's en video's kunt maken.

We bieden ook accessoires waarmee je alles uit je Samsung Galaxy Z Fold 4 kunt halen. Je vindt bij ons geheugenkaarten, kabels, opladers, externe batterijen, statieven, speakers, koptelefoons en oortelefoons om alles uit je smartphone te halen. Zo kun je optimaal genieten van je smartphone.

Neem elke dag contact op met onze klantenservice en volg ons op sociale netwerken

Nadat je je aankoop hebt gedaan, kun je zeven dagen per week contact opnemen met onze klantenservice. We kunnen je helpen met je zoektocht en je bestellingen opvolgen. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of sms. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok voor nieuws en promoties.