62 Producten

Bespaar geld op S10 Lite hoesjes , covers en accessoires

Dealy biedt een unieke selectie van beschermingen (hoesjes, covers, cases, screenprotectors) en accessoires tegen onverslaanbare prijzen voor de Samsung Galaxy S10 Lite. Bespaar geld en trakteer uzelf op de apparatuur die u wilt zonder veel geld te betalen. De Samsung Galaxy S10 Lite beschikt over een Qualcomm Snapdragon 855 SoC en een groot 6,7-inch Super AMOLED-scherm met 2400 × 1080 pixels (Full HD+). Hij beschikt ook over drie camera's (klassiek, macro en ultra-groothoek) en een grote batterij van 4.500 mAh. Het biedt uitstekende waar voor zijn geld en is geschikt voor iedereen. Als u onze producten bekijkt, zult u zien dat we voor elk wat wils hebben. Maar één ding is zeker: aan kwaliteit hebben we niet ingeboet!

Super bescherming tegen de laagste prijzen

Profiteer van onze voordelige prijzen en koop meerdere producten voor de prijs van één elders. Onze hoesjes zijn dun, licht en zeer goed bestand tegen weersinvloeden (schokken, krassen, vlekken, slijtplekken en stof). Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en zijn als een tweede huid voor de telefoon. U kunt kiezen uit koolstofvezel, leer effect, transparant, patroon, glitter, hands-free ring, monochrome flexibele siliconen, geborsteld, Survivor... en nog veel meer. Onze klepomslagen zijn ontworpen als portefeuilles met binnenkaarthouders en een opbergvak voor dagelijks gebruik. De hoesjes kunnen worden opgevouwen om als handsfree houder te dienen en sommige zijn voorzien van een koordje. Uw smartphone zal volledig beveiligd zijn en u kunt hem met een gerust hart gebruiken. Wij bieden ook films en gehard glas beschermers voor uw Samsung scherm. Deze zijn exclusief ontworpen voor de mobiele telefoon. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ultra doorzichtig en ultra bestendig, vermijden zij de risico's van breuk, defecten, krassen die schadelijk kunnen zijn en onaangename vlekken. De aanraakzone zal zijn gevoeligheid behouden. U kunt ook de fotomodule van de S10 Lite beschermen met onze geharde lenzen. Zij zullen de lenzen beveiligen en u in staat stellen uitstekende foto's en video's te maken zonder het risico dat de lenzen breken of krassen oplopen. Onze accessoires zijn ook van zeer goede kwaliteit en zijn veel goedkoper dan elders. Bij Dealy betaalt u niet de marketingkosten van de grote merken: u betaalt alleen voor het product! Bekijk daarom onze geweldige sectie met kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, speakers, hoofdtelefoons, auto-/fietssteunen, statieven... U zult de prestaties, het ontwerp en de vindingrijkheid ervan niet geloven. Welkom in uw wereld voor Samsung Galaxy S1 Lite.

Heeft u nog vragen?

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen uw vragen beantwoorden en kunnen uw bestellingen volgen. Wij luisteren naar en houden rekening met uw opmerkingen en bezorgdheden.