161 Producten

Dealy voorziet in al uw behoeften voor ultra duurzame beschermers en accessoires Samsung Galaxy A21s

Profiteer van Dealy's geweldige aanbiedingen op Samsung Galaxy A21s hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires en krijg geweldige aanbiedingen. De A21s is een voordelige telefoon die ideaal is voor iedereen die op zoek is naar een eerste telefoon. Ik denk aan kinderen, jongeren en anderen. De smartphone heeft een 6,5 inch TFT LCD-scherm. In het toestel zit een Exynos 850 met 3 GB RAM en 32 GB opslagruimte, die via microSD kan worden uitgebreid tot 512 GB. Het beschikt over een 5000mAh batterij voor een uitzonderlijke levensduur van de batterij. Met zijn viervoudige camera aan de achterkant (48 megapixel hoofdsensor gecombineerd met een 8 megapixel ultra groothoek (123 graden), 2 megapixel portret diepte sensor en een 2 megapixel macro lens sensor) biedt Samsung een vrij uitzonderlijke foto-ervaring voor een telefoon van deze prijs. Dealy biedt u de beste beschermingen en accessoires die op de markt verkrijgbaar zijn. Wij maken een ruime selectie zodat iedereen iets van zijn gading kan vinden. Maar, we sluiten nooit compromissen over kwaliteit en veiligheid.

Mijn Coque

Hoesjes, hoesjes, hoesjes. Screenprotectors en accessoires van uitstekende kwaliteit en goedkoop

Ons team vindt de beschermingen die voldoen aan uw behoefte om uw telefoon te beveiligen zoals u dat wilt. U kunt een zaak kiezen. Deze sluit perfect aan op de contouren van uw smartphone en wordt zo een tweede huid. Onze dunne en lichte beschermingen voorkomen breuk bij schokken, krassen die de waarde van het toestel kunnen verminderen, stof dat de goede werking van het toestel kan schaden en sporen die het toestel glad maken. Onze cases en hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje om volledige bescherming te bieden voor de telefoon en probleemloos gebruik dankzij de sluitingen. De hoesjes dienen ook als portemonnee (met kaarthouder en vakje binnenin) en als handsfree houder voor optimaal gebruik in liggende modus. U kunt het scherm van uw Galaxy A21s beschermen met een folie of ultrabestendig gehard glas. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Het aanraakoppervlak zal optimaal zijn en de interactiviteit zal perfect zijn. Ontdek onze talrijke accessoires (externe batterijen, opladers, kabels, auto/fietssteunen, speakers en koptelefoons...). Wij ontwikkelen dit universum zodat u zichzelf kunt uitrusten zoals u wilt. U zult blij zijn met onze gereduceerde prijzen, promoties en kortingen naast onze lage prijzen.

.

U kunt rekenen op de klantenservice van Dealy

Maak gebruik van onze klantenservice voor meer informatie over onze producten en het volgen van uw bestellingen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. Geniet van uw bezoek aan Dealy!