351 Producten

Alle goedkope Samsung Galaxy S22 beschermers en accessoires zijn bij Dealy

Dealy heeft een aantal geweldige aanbiedingen op Samsung Galaxy S22 hoesjes, covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. U zult genieten van uitzonderlijk lage prijzen op alle producten. Bekijk onze assortimenten om uw smartphone te personaliseren. De Samsung Galaxy S22 wordt aangedreven door een Exynos 2200 SoC met 8 GB RAM en 128 of 256 GB opslagruimte. Het 6,1-inch 120Hz AMOLED-scherm is een plezier om te gebruiken en u kunt genieten van een veelzijdige drievoudige 50+10+12 megapixel camerasensor. De batterij van 3700 mAh is geschikt voor snelladen van 25 W en draadloos opladen van 15 W. Het is een compact toestel dat u te allen tijde een aangename ervaring zal bezorgen. In ons gedeelte over aangepaste bescherming en accessoires voor de S22 vindt u alle artikelen die u zullen inspireren en waarmee u optimaal van uw telefoon kunt genieten. U vindt er dunne, lichtgewicht hoesjes die perfect om uw telefoon passen. Dankzij de precisie van de uitsnijdingen kunt u hem gemakkelijk opladen. Uw mobiele telefoon wordt beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Onze selectie is groot genoeg voor u om het toestel te vinden dat het beste bij uw telefoon past. Wij adviseren alle kopers van covers om ook een folie of gehard glas aan te schaffen voor op het scherm. Dit zorgt voor een optimale bescherming bij botsingen en tegen krassen. Wij bieden ook covers en hoesjes om de Galaxy S22 tegen de elementen te beschermen. Wij hebben onze reeks beschermers zo ontwikkeld dat u er een kunt vinden die bij uw behoeften en stijl past. U hebt de keuze uit verschillende materialen, sluitingen, opties en ontwerpen. Wij bevelen ook onze accessoires aan die het gebruik van de telefoon zullen optimaliseren. Bekijk onze exclusieve selectie.

Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van onze producten.

Unieke en goedkope beschermingen en accessoires voor de Samsung Galaxy S22

Ons team heeft de beste covers op de markt gevonden voor uw Samsung Galaxy S22. Zij zullen zeer bestendig zijn bij een ongeval en tegen slijtage. Uw mobiel zal lang nieuw blijven en u kunt hem in de beste omstandigheden gebruiken. Wij bieden afdekkingen van ultrasterke materialen die niet dik hoeven te zijn om effectief te zijn. Ze zijn getest om aan uw veiligheidsbehoeften te voldoen. Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gemengde materialen en garanderen een optimale bescherming. Je vindt er zowel effen als gedecoreerde hoesjes. De koolstofvezel exemplaren zijn erg populair en vallen op door hun soberheid. Wij verkopen ook modellen in imitatieleer, die zeer elegant zijn. Sommige hebben kaarthouders aan de achterkant om het leven gemakkelijker te maken. Onze hoesjes met handsfree-ondersteuning zijn ook erg populair omwille van hun praktische nut. Ze stellen u in staat uw telefoon handsfree te gebruiken in de beste omstandigheden. Voor wie op zoek is naar een ultrasterk hoesje, bieden onze hybride hoesjes twee tot drie beschermingslagen: een buitenste laag van plastic, een binnenste laag van silicone en een bumper voor de randen. De bekendste daarvan is de Survivor, die wij voor een uitzonderlijk lage prijs aanbieden. Wat onze bookcase hoesjes betreft, nodigen wij u uit onze modellen in kunstleder of in echt leer te ontdekken. Ze hebben kaarthouders aan de binnenkant en een zak die dienst doet als portefeuille of draagtas. Vouw de hoes gewoon om en hij wordt een comfortabele handsfree houder. U kunt uw films bekijken of uw e-mails lezen in de best mogelijke omstandigheden. Sommige van onze hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord waarmee u uw telefoon gemakkelijk met de hand kunt dragen. Ontdek onze verschillende modellen in zakelijke of chique stijl. U zult dol zijn op onze vele tweekleurige hoesjes, onze flip-style hoesjes, onze elegante beschermingen die zijn ontworpen met verschillende materialen (lychee leer, nappaleer, stof, echt leer, krokodillen stijl...). Je zult de keuzes en functies niet geloven. Welke bescherming u ook kiest, wij raden u aan om een screenprotector en een lens van gehard glas op de camera te plaatsen. Ook zij zullen beschermd zijn tegen schokken en krassen. In onze Samsung Galaxy S22 accessoires sectie vindt u kabels, externe batterijen, hoofdtelefoons, speakers, oortelefoons, statieven, auto en fiets mounts. Wij breiden ons assortiment accessoires uit en bieden u deze tegen ongelooflijk goede prijzen aan. Geniet van uw bezoek aan ons!

Dealy

Dealy, het is ook haar klantenservice

Onze klantendienst staat tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht en om uw bestellingen op te volgen. Aarzel niet om ons te contacteren per telefoon, per sms of per e-mail. Wij kunnen ook uw bestellingen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Door ons te volgen, profiteert u van geweldige promoties en hebben we enkele aangename verrassingen voor u in petto.