66 Producten

Je Moto G9 Play beschermers en accessoires zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy biedt de beste selectie van hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Moto G9 Play tegen gereduceerde prijzen. De Motorola Moto G9 Play is een middenklasse telefoon met een Qualcomm Snapdragon 662 SoC, 4 GB RAM en 64 GB microSD uitbreidbare opslagruimte. Hij biedt 3 fotosensoren aan de achterzijde, waarvan de belangrijkste 48 megapixels is. De 5000 mAh batterij kan tot 2 dagen worden gebruikt. Het is compatibel met snelladen (20W).Ons team selecteert exclusieve beschermingen en accessoires voor de smartphone. Zo kunt u uw smartphone met een gerust hart gebruiken. Deze zal lang als nieuw blijven.

Kleine prijs rompen, covers, hoesjes, accessoires en screenprotectors

Bij Dealy vindt u beschermingen van zeer goede kwaliteit, waarmee u ook uw mobiele telefoon kunt personaliseren. Ontdek onze hoesjes ontworpen in silicone of premium plastic. Ze passen perfect bij de lijnen van de telefoon terwijl ze zeer dun blijven. Dankzij de aangepaste openingenzijn poorten, knoppen en functies gemakkelijk toegankelijk. Er zijn er die flexibel zijn en er zijn er die stijf zijn. Van de transparante behuizing tot de ringvormige behuizing, en niet te vergeten de zogenaamde Ultra Resistant-beschermingen, u vindt er ongetwijfeld een die bij u past. Misschien hebt u liever een mooie schelp met een patroon dat uw persoonlijke toets geeft. We hebben ook hoesjes die kunnen worden gebruikt als portefeuilles met hun binnenuitsparingen voor kaarten en geld. De covers fungeren als een handsfree houder en u hebt nog steeds gemakkelijk toegang tot poorten en functies. Wij verkopen prachtige lederen of kunstlederen hoesjes in monochroom of met patroon vanaf slechts € 6,99. Wij bieden verschillende collecties van zakenkoffers en luxe kaften die in de smaak zullen vallen bij wie op zoek is naar originaliteit. Onze screenprotectors zijn ultra dun en zeer beschermend. U vermijdt glasbreuk en krassen die de telefoon doen devalueren. Wij bieden ook een geharde glazen beschermlens voor de achterste cameramodule van de G9 Play. Onze accessoires (externe batterijen, opladers, kabels, speakers, hoofdtelefoons, fiets-/autohouder, dockingstation...) zijn ontworpen en perfect afgestemd op de werking en het gebruik van de telefoon. Geniet van uw bezoek aan Dealy!

Twijfel niet onze klantendienst te contacteren

Wij zijn 7 dagen per week geopend en telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zullen uw e-mails zeer snel beantwoorden. Wij kunnen u informeren over onze producten en de opvolging van uw bestellingen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, bent u als eerste op de hoogte van onze Moto G9 Play promoties en kortingen.

.