29 Producten

Premium, budgetvriendelijke bescherming voor de OnePlus 7T Pro

hoesjes , hoesjes, etuis, screenprotectors en accessories... Ze zijn allemaal in de aanbieding! De OnePlus 7T Pro, de opvolger van de OnePlus 7 Pro beschikt over een Qualcomm Snapdragon 855+ SoC en een nieuwe camera setup met een 48+8+16 megapixel drievoudige achtersensor. Het is perfect voor 3D-spellen. Het heeft een groot 6,67-inch AMOLED-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz. De frontcamera zit verborgen in een mechanische lade die alleen omhoog gaat als dat nodig is. Dankzij de fotomodule kunt u uitstekende foto's en video's maken. Dealy biedt exclusieve beschermingen voor de telefoon, zodat u hem met een gerust hart kunt gebruiken. Vermijd het risico op breuk, schokken, glas dat kan ontploffen als het valt en krassen die de telefoon kunnen beschadigen. Wij bieden accessoires die de telefoon een persoonlijk tintje geven en hem tegelijkertijd beschermen tegen weersinvloeden en ongelukjes.

.

Hoesjes, hoesjes, cases, accessoires en screenprotectors: het is allemaal hier bij Dealy en discount

Ontdek onze hoesjes in transparante siliconen, koolstofvezel, ultra-resistente beschermingen, met patronen, steunring of kunstleer. Ze hebben precies de grootte van de smartphone en zullen hem niet te dik maken. Onze hoesjes zijn ultra dun. Ze kunnen worden gebruikt als portefeuille en de omslagen kunnen worden omgevormd tot een houder voor handsfree gebruik. Naast onze schermfolies en geharde lenzen, bieden wij ook beschermfolies voor de achterkant en geharde lenzen voor de cameramodule. Ons team selecteert de beste accessoires en ze worden allemaal tegen gereduceerde prijzen aangeboden. Wij gebruiken de beste fabrikanten op de markt. U hoeft niet veel geld uit te geven om uw telefoon te beschermen zoals u dat wilt. Bespaar geld en gebruik uw OnePlus precies zoals u dat wilt!

.

Dealy: uw stap-voor-stap klantendienst

Mail of telefoon: ons team van specialisten staat klaar om u te helpen bij het zoeken naar accessoires en het volgen van uw bestelling.