Samsung Galaxy Tab A7


148 Producten

De beste selectie van Galaxy Tab A7 beschermers en accessoires met korting

Ontdek onze Dealy collecties van Samsung Galaxy Tab A7 (2020) hoesjes, smart cases, hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires verkocht tegen lage prijzen. Profiteer van onze kortingen en promoties op alle artikelen! De Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020) is een tablet met een Qualcomm Snapdragon 662 SoC in combinatie met 3 GB RAM en 32 of 64 GB microSD uitbreidbare opslagruimte. Het biedt een 7040 mAh batterij en 4 Dolby Atmos compatibele speakers. Het heeft een IPS LCD-scherm met een Full HD+ definitie van 2.000 x 1.200 pixels op een diagonaal van 10,4 inch. Met zijn 4 speakers, geeft het een zeer goede geluidskwaliteit. Hij is ontworpen voor gezinsgebruik en stelt u in staat te surfen op het internet, sociale netwerken te raadplegen of spelletjes te spelen. Ons team biedt u prachtige hoesjes die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Ze zijn exclusief ontworpen voor de lijnen en contouren van de tablet. Ze zullen toegang tot poorten en functies laten. Uw tablet wordt beschermd tegen stoten, krassen en stof. Wij verkopen veel tri-fold smart cases die ultra duurzaam zijn en een auto-wake en sleep functie hebben. De hoes kan worden ingeklapt om als handsfree houder te fungeren. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de achterkant en de randen van de Tab A7 zal beveiligen. De kunstlederen flap biedt een tweede beschermingslaag en beveiligt de hele tablet. De hoesjes kunnen worden opgevouwen tot een comfortabele handsfree houder. Zakken en etuis hebben binnenkaarthouders. Sommige covers bieden twee handsfree kijkhoeken. Wij raden aan het scherm van de tablet te beveiligen met de geharde glasbescherming die wij bieden (vooral als u kinderen hebt). Met onze accessoires (geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, hoofdtelefoons, speakers, auto- en fietssteunen, opladers) kunt u uw tablet optimaal gebruiken en zijn prestaties optimaliseren. Al onze producten worden verkocht tegen de beste prijzen op de markt.

.

Lage kosten bescherming en accessoires voor het hele gezin

Bij Ma coque vindt u alle tabletbeschermers die aan uw behoeften en die van uw kinderen voldoen. Wij bieden eenvoudige siliconen of doorzichtige of gekleurde plastic hoesjes die fijn en veilig om de tablet passen. Zij kunnen stijf of soepel zijn. Wij hebben er die ideaal zijn voor gezinnen met kinderen en tieners. Ze zijn gemaakt van kunststof en siliconen, bieden dubbele bescherming en de hoeken zijn verstevigd. Wij verkopen er met een verwijderbare standaard, handriem en 3-in-1 schouderriem. Deze hoesjes dienen ook als springstof en garanderen een optimale bescherming tegen de weersomstandigheden. Wij bieden ook kinderschelpen aan die gemaakt zijn van milieuvriendelijk en kindveilig EVA-schuim. Met hun felle kleuren zijn ze ideaal voor de ontwikkeling van kinderen. U vindt er ook veel covers en hoesjes met leuke designs om uw tablet een persoonlijk tintje te geven. We hebben er met dieren (panda's, uilen, tijgers, leeuwen, katten, honden, vlinders, beren, konijnen...), planten (bloemen, vruchten, bladeren, cactussen, bossen...), strandlandschappen en veel artistieke schilderijen. U vindt er glitter, marmer en novelty covers. Onze business covers zijn zeer duurzaam en stijlvol. Ze bieden kaarthouders en laten u toe goed staand te werken. U vindt er ook tri-fold smart cases in silicone en kunstleer die ideaal zijn als u uw tablet vaak gebruikt. U zult aangenaam verrast zijn door onze prijzen en u zult zich volledig kunnen uitrusten zonder aan uw budget te denken. Welkom in Dealy!

Onze klantenservice is elke dag beschikbaar om u te helpen

Aarzel niet om 7 dagen per week contact met ons op te nemen voor al uw vragen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen u graag helpen en zullen uw bestellingen opvolgen. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Op onze blog vindt u veel interessante en praktische informatie.