213 Producten

De beste selectie van screenprotectors en accessoires met korting voor de Galaxy A32 4G

Geniet van Dealy aanbiedingen en kortingen op Samsung Galaxy A32 4G hoesjes, covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. Krijg geweldige aanbiedingen en bekijk onze promoties. De Galaxy A32 4G heeft een 6,4 inch OLED-scherm met een Full HD+ definitie en een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz. Wat de cameramodule betreft, biedt de telefoon een 64-megapixel hoofdsensor, een ultragroothoek (8-megapixel), en twee sensoren met een resolutie van 5-megapixel (macrolens en dieptesensor). Hij heeft een 5000 mAh batterij die geschikt is voor snelladen (15 W). Ons team selecteert de beste beschermingen en accessoires op de markt die worden aangeboden tegen bodemprijzen.

.

Beschermers en accessoires tegen de laagste prijzen op de markt

Ontdek onze selectie van beschermingen en accessoires voor de Samsung Galaxy A32 4G. Wij verkopen ultradunne en lichtgewicht covers die perfect om de contouren en lijnen van de telefoon passen. Ze laten directe toegang tot knoppen en poorten toe, terwijl ze de telefoon beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een impact. Ontdek onze flexibele siliconen hoesjes, transparante hoesjes met verstevigde hoeken, klassieke of geborstelde koolstofvezel hoesjes. Onze Ultra Resistant hoesjes en Survivor hoesjes zijn ideaal voor wie op zoek is naar maximale bescherming. De covers en hoesjes zullen de hele mobiel beveiligen. Ze zijn gemaakt als portefeuilles met binnenkaarthouders en een slip pocket. De hoes kan naar believen worden opgevouwen tot een handige handsfree houder. Wij verkopen zakken, vanaf € 6,99, in imitatieleer of monochroom echt leer, die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Sommige zijn bedrukt met dieren-, planten-, vlag-, glitter- en luipaardhuidmotieven, die ideaal zijn voor wie op zoek is naar persoonlijke bescherming. Wij bieden een selectie van beschermers voor het scherm (folie en gehard glas) en de fotomodule (gehard glas) van de Galaxy A32 4G. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Bekijk onze accessoires: geheugenkaarten, kabels, laders, externe batterijen, speakers, koptelefoons, auto- en fietssteunen en nieuwe producten die opvallen door hun aantrekkelijke prijzen.

.

Onze klantenservice is bereikbaar op 06 44 64 68 65

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bereikbaar op 06 44 64 68 65 (telefoon en e-mail). Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.