108 Producten

Dealy biedt een exclusieve selectie van beschermers en covers voor de iPad Mini 6

Profiteer van de voordelige prijzen van Dealy voor iPad Mini 6 (2021) hoesjes, covers, cases en screenprotectors. Je vindt hier de hoogste kwaliteit screenprotectors en accessoires tegen de eerlijkste prijzen, zodat je optimaal van je tablet kunt genieten.De iPad Mini 6 heeft een 8,3-inch Retina-display met vloeibare kristallen en een resolutie van 2266 x 1488 pixels, een 5G-compatibele Apple A15 Bionic SoC en een USB C-poort. Het Apple Potlood wordt magnetisch aan de tablet bevestigd, zodat u het gemakkelijk bij de hand hebt. De iPad is uitgerust met Touch ID en de chip biedt uitzonderlijke kracht. Het is ontworpen om te voldoen aan persoonlijke, zakelijke en gezinsbehoeften. Een nieuw juweeltje van Apple! Dealy biedt aan om het te beveiligen en aan te passen volgens uw behoeften. Wij verkopen de artikelen die het beste bij u en uw levensstijl passen. Onze beschermingen en accessoires worden aangeboden aan onklopbare prijzen zodat u uw tablet mini op een aangename en efficiënte manier kunt gebruiken.

Premium beschermers en accessoires met korting

Bij Dealy vindt u hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires tegen hyperconcurrerende prijzen. Wij verkopen covers die exclusief ontworpen zijn voor de iPad Mini 6 lijnen, die zeer effectief zullen zijn tegen het weer en gemakkelijk toegang zullen laten tot de poorten en functies van de tablet. Er zijn er van siliconen of "eenvoudig" plastic en andere die multifunctioneel zijn, met een handsfree houder, een schouderriem of een handriem. U vindt hier ook een aantal hoesjes voor zwaar gebruik. Bekijk onze collectie covers en hoesjes die speciaal voor de tablet zijn ontworpen. Ze bestaan uit een weerbestendig siliconen hoesje en een klep die eromheen zit. Deze hoes biedt extra bescherming om de hele tablet te beveiligen. In opgevouwen toestand dient hij als handsfree houder. Binnenin vindt u kaarthouders en een documenthouder om bijvoorbeeld memo's in op te bergen. De zakken zijn zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U vindt veel modellen in monochroom kunstleer en modellen met patronen. Wij hebben gekozen voor driedelige smart cases die zeer resistent en praktisch zijn voor handsfree gebruik. Ze zijn ook zeer beschermend in het dagelijks gebruik en zorgen ervoor dat u de iPad Mini 6 veilig kunt gebruiken. De slimme hoesjes zijn voorzien van auto wake en sleep voor zuinig gebruik van de tablet en als handsfree standaard. Wij bieden ook praktische en efficiënte accessoires. U vindt er bijvoorbeeld externe batterijen, opladers, kabels, standaarden, speakers, koptelefoons en docking stations. Al onze accessoires worden aangeboden tegen lage en concurrerende prijzen. Geniet van uw bezoek aan ons!

Mijn romp is de snelle en efficiënte klantenservice

.

U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). Wij kunnen u helpen bij uw zoektocht en uw bestellingen opvolgen. Wij zijn ook per e-mail bereikbaar en zullen zeer snel op uw verzoeken antwoorden. We zijn ook op Facebook, Instagram en TikTok om onze nieuwtjes en promoties te weten.