86 Producten

Dealy beveiligt en accessoriseert uw iPad Air 10.9'' (2020)

Goedkoop en profiteer van Dealy prijzen op alle hoesjes , covers, cases, smart cases, screenprotectors en accessoires voor iPad Air 10.9'' (2020). U hebt de iPad 4 gekozen vanwege de prestaties en het ontwerp. De tablet is volledig scherm, heeft geen inkeping en is voorzien van een ingebouwde Touch ID-sensor. Het heeft een 10,9-inch vloeibaar Retina-display met 3,8 miljoen pixels (indrukwekkend P3-kleurengamma, True Tone en antireflecterende coating). Je zult versteld staan! De Lightning-poort van de vorige versies is vervangen door USB-C, zodat u uw assortiment compatibele accessoires kunt optimaliseren. De iPad heeft een Multi-Touch-display met achtergrondverlichting, waardoor hij dun en licht is en een nauwkeurige kleurdefinitie heeft. Hij heeft een 12MP FaceTime HD camera. De tablet heeft ook stereoluidsprekers in liggende modus voor optimaal geluid. Ons team selecteert de beste producten voor u om te genieten van uw iPad Air 4.

Exclusieve en goedkope beschermers en accessoires

Bij Dealy vindt u topklasse producten die u een uitzonderlijke en veilige iPad-ervaring bezorgen. Wij bieden de beste beschermers die u volledige tevredenheid zullen geven. Er is iets voor elke smaak en kleur. Onze hoesjes en covers hebben interne kaarthouders en bieden verschillende hoeken voor handsfree gebruik. Uw iPad Air 4 zal volledig beschermd zijn tegen krassen, vlekken en stof. Onze smart cases zijn zeer dun en weerbestendig. Ze zijn uitgerust met een automatische wek- en slaapfunctie. Of u nu hebt gekozen voor een hoesje, een cover of een smartphone, wij raden u aan een folie of gehard glas aan te brengen om het scherm van uw tablet te beveiligen. U vindt er ook accessoires van hoge kwaliteit: geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, kabels, autohouders, docking stations, hoofdtelefoons en oortjes... U vindt er modellen voor het hele gezin. Zo kunt u ten volle van uw tablet genieten en tegelijkertijd geld besparen.

.

Volg ons op uw sociale netwerken

U kunt onze klantendienst bereiken op het nummer 09 75 18 78 18, via mal en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en de follow-up van uw bestellingen. We zijn ook op Facebook, Instagram en Tik Tok!