183 Producten

Van hoesjes , cases, etuis, screenprotectors en accessoires premium S21 Ultra 5G

Koop uw Samsung Galaxy S21 Ultra 5G screenprotectors en accessoires met korting bij Dealy. U vindt er hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires van topkwaliteit tegen lage prijzen. De Galaxy S21 Ultra heeft een aluminium chassis en een glazen achterkant. Het WQHD+ scherm is 6,8 inch. Het biedt een beeldverversingsfrequentie tot 120 Hz. Het heeft een 5000 mAh batterij en een 45 watt snellader. De cameramodule bestaat uit een quad-camera met een 108 megapixel hoofdlens, een 10 megapixel telelens met 10x zoom, een 12 megapixel module en een 10 megapixel telelens met x3 zoom. De telefoon wordt geleverd met de S-Pen als u dat wilt. Ons team biedt dunne en zeer lichte hoesjes die om de achterkant en de randen van de telefoon worden gewikkeld. Zij bieden een zeer goede bescherming tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De uitsnijdingen bij de poorten zijn zeer nauwkeurig om een gemakkelijke toegang mogelijk te maken. Sommige van onze hoesjes beschermen de toetsen ook met een siliconenfilm die de gevoeligheid niet aantast. U vermijdt interne breuken en krassen, die niet alleen lelijk zijn, maar de telefoon ook in waarde doen dalen. U zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen, omdat het als nieuw zal zijn. Onze covers zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat dient om de telefoon veilig te houden. De klep wordt gebruikt om de hele telefoon vast te zetten. De zakken dienen als portemonnees met openingenvoor pasjes en geld. De poorten en functies zijn gemakkelijk toegankelijk dankzij de aangepaste uitsparingen. De flappen kunnen gemakkelijk worden omgevouwen tot handsfree houders. Sommige worden geleverd met een verwijderbaar koord die handig is om de Galaxy S21 Ultra met de hand te dragen. Onze screenprotectors en achterste cameramodule zijn dun en ultrasterk. Films en gehard glas voor het scherm hebben geen invloed op het aanraakgebied, dat gevoelig zal blijven. De bescherming voor de foto-unit voorkomt dat de lenzen breken en dat er krassen ontstaan die zeer schadelijk kunnen zijn. Ten slotte vindt u accessoires die de autonomie, het transport, het geluid, het opladen en het vervoer van de gsm optimaliseren. Wij verkopen kabels, opladers, externe batterijen, geheugenkaarten, speakers en koptelefoons, statieven en andere slimme accessoires tegen lage prijzen. U zult geld besparen op al onze artikelen en 100% plezier hebben van uw Samsung. Geniet van uw bezoek.

Tot ziens!

U geeft uw Samsung Galaxy S21 Ultra een persoonlijk tintje

Wij bieden ontwerpen die uw Samsung Galaxy S21 Ultra een persoonlijk tintje geven. Wij hebben transparante, koolstofvezel, kunstlederen hoesjes die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Ontdek onze klassieke hoesjes met vele kleurschakeringen. We hebben er enkele met patronen die in de smaak zullen vallen bij hen die een meer persoonlijke bescherming wensen. U vindt er met glitters, dieren, luipaardvel, bloemen of landschappen... U vindt er verschillende sluitingen en lederen stijlen die uw telefoon uw eigen signatuur zullen geven. We hebben ook zichthoezen met een voorflap die een kijkvenster biedt.

We hebben ook zichthoezen met een voorflap die een kijkvenster biedt.

U kunt onze klantenservice gemakkelijk bereiken en ons volgen op sociale netwerken

Maak gebruik van onze klantenservice om uw bestellingen te volgen. Wij zijn telefonisch bereikbaar (09 75 18 78 18), per e-mail en per sms (06 44 64 68 65). We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Tik ToK om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.