92 Producten

Alle producten voor Samsung Galaxy S20 Ultra zijn afgeprijsd

Alle hoesjes , sleeves, hoesjes, accessoires en screenprotectors voor Samsung Galaxy S20 Ultra zijn afgeprijsd bij My Shell. Profiteer van onze voordelige aanbiedingen om uw telefoon te beveiligen terwijl u uzelf trakteert. De S20 Ultra is een optimale versie van de S20 en S20 Plus. Het toestel beschikt over een 6,9-inch Amoled-scherm met HDR10+-certificering, een quad-camerasensor en een 7nm Exynos 990-processor met 12 g Ram. Dit is de superster van de Samsung 2020! Hyper origineel, onderscheidt het zich van andere smartphones met een hoogte van 166,9mm. Met zijn 6,9 inch scherm wordt het DE referentie in termen van beeldscherm. Zijn fotomodule is echt indrukwekkend met zijn 4 fotosensoren en zijn LED-flitser met de vermelding "ruimtezoom 100X" die opnamen garandeert zonder verlies x10 vergroting. Hier zijn enkele ideeën van de ongelooflijke innovaties van deze super smartphone. Ons team selecteert speciaal ontworpen beschermers en accessoires voor de telefoon. Nogmaals, u zult hun vindingrijkheid en prestaties niet geloven. Uw Samsung zal perfect beschermd zijn en het zal zijn zoals u het wilt!

.

Mooie en goedkope bescherming voor de S20 Ultra.

Dealy; super beschermende en goedkope hoesjes , covers, accessoires en screenprotectors voor de Samsung Galaxy S20 Ultra. Geniet van onze geweldige aanbiedingen en onverslaanbare prijzen op alle beschermers. We kiezen ultradunne en ultrasterke hoesjes. U zult een ongelooflijke keuze ontdekken: van de transparante hoes tot de hoes met handsfree-ondersteuning, via de kunstlederen hoes met kaarthouder, de hoes van gehard glas. U kunt erop rekenen dat onze wallet-style covers met kleppen en sluitingen zeer weerbestendig zijn. Naast het beveiligen van uw telefoon, zullen ze uw telefoon personaliseren. Onze screenprotectors (folie en gehard glas) zijn ook zeer dun en gemakkelijk te installeren. Door voor ons te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat uw kostbare mobiel veilig is.

.

Kies kwaliteit, prijs en service voor uw Galaxy S20 Ultra

Kiezen voor Dealy betekent kiezen voor kwaliteit, prijzen en service voor uw Samsung Galaxy S20 Ultra. Dealy biedt niet alleen exclusieve high-end mobiele producten, maar we bieden ook een unieke adviesdienst bij aankoop en een gepersonaliseerde 7/7 after-sales service.