34 Producten

Dealy biedt de beste selectie van goedkope hoesjes , covers cases, screenprotectors en accessoires voor de OnePlus 9

Dealy biedt collecties van afgeprijsde hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor OnePlus 9. Bespaar geld op uw beschermingen en accessoires en geniet optimaal van uw smartphone. De OnePlus 9 is een high-end telefoon met een Qualcomm Snapdragon 888-processor in combinatie met 8 of 12 GB RAM en 128 of 256 GB opslagruimte. Het toestel heeft 3 sensoren aan de achterzijde: een 48-megapixel hoofdsensor, een 50-megapixel ultragroothoeksensor en een 2-megapixel dieptesensor. De 4500mAh batterij is geschikt voor snelladen (65W). Ons team selecteert de beste producten op de markt, zodat u uw telefoon vrij en veilig kunt gebruiken.

.

Geniet van lage prijzen op al onze beschermers en accessoires

.

Bij Dealy vindt u beschermers en accessoires die aan uw behoeften voldoen. Wij bieden hoesjes aan die ultra dun en zeer weerbestendig zijn. Ze zijn gemakkelijk te installeren en worden als een tweede huid op uw mobiel. Zij zijn gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas of gemengde materialen (plastic achterzijde of gehard glas met siliconen randen). Ze beschermen de achterkant en de randen van de smartphone tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De covers hebben precieze openingenbij poorten en knoppen. Ze laten een gemakkelijke toegang tot de functies toe. U kunt bijvoorbeeld transparante, koolstofvezel of kunstlederen hoesjes vinden. Wij verkopen ook onze Ultra Resistant hoesjes en de beroemde Survivor, die een dubbele bescherming bieden. Deze modellen zijn perfect voor jongeren en degenen die maximale bescherming willen. We hebben er die een ring hebben die werkt als een hands-free houder. Zij zullen een optimaal handsfree gebruik van de smartphone mogelijk maken. Onze cases zijn ultradun en beschermen de hele telefoon tegen de elementen. Zij zijn ontworpen als portefeuilles met openingenbinnenin voor kaarten en geld. Wij bieden kunstlederen en echt lederen zakjes aan in één kleur of met motieven. U vindt verschillende stijlen van leer en verschillende sluitingen. Zo zijn er klephoezen met een manuele magnetische sluiting, flip covers waarbij de sluiting in de hoes is gestoken en view covers die aan de voorkant een kijkvenster hebben. U kunt het scherm en de cameramodule aan de achterkant van uw OnePlus 9 beveiligen met robuuste beschermers. De screenprotectorsen het geharde glas voor het scherm zullen breuk, schadelijke krassen en vlekken voorkomen en tegelijkertijd interactiviteit met toepassingen mogelijk maken. Ons gehard glas voor het camerablok zal de lenzen beveiligen zonder de kwaliteit van foto's en video's aan te tasten. Bekijk onze accessoires sectie. Wij bieden externe batterijen, opladers, kabels, geheugenkaarten, auto- en fietssteunen, speakers en koptelefoons... Als u voor ons kiest, kunt u er zeker van zijn dat u de producten vindt die u nodig hebt en dat u geld bespaart.

U kunt ons gemakkelijk bereiken en volgen op sociale netwerken

U kunt ons per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op deze site. Wij zullen uw bestellingen bekijken en kunnen u helpen met onze producten. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en promoties.