8 Producten

Onklopbare prijzen voor bescherming en accessoires voor Asus ZenFone 7

Geniet van de Dealy korting op alle hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires Asus ZenFone 7. De hoesjes beginnen bij £4.99 en de covers beginnen bij £6.99. De Asus ZenFone 7 5G meet 165,1 x 77,3 x 9,6 mm en weegt 230 gram, wat licht is voor een telefoon van dit formaat. Het heeft een 6,67 inch scherm met een resolutie van 2400x1080 pixels. De camera aan de achterzijde heeft een 64MP sensor. Net als bij de ZenFone 6 is de smartphone gemotoriseerd en kan hij naar voren kantelen, zodat er geen frontcamera nodig is. Het loopt op een Qualcomm - Snapdragon 865 processor. Hij heeft 128 GB opslagruimte en 8 GB RAM. Een premium telefoon die een grote technologische vooruitgang biedt en die we alle gamers aanraden! Ons team biedt beschermingen en accessoires waarmee u optimaal van uw telefoon kunt genieten.

.

Premium beschermingen en accessoires

Ontdek onze scherp geprijsde Dealy-beschermingen voor uw Asus ZenFone 7. Wij selecteren hoesjes, hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires van uitstekende kwaliteit. De beschermingen zijn dun, licht en zeer goed bestand tegen de weersomstandigheden. We hebben onze klassieke hoesjes: transparant, monochroom silicone, kunstleer, geborsteld koolstofvezel. Er zijn stijlvolle hoesjes die ook als portefeuille kunnen dienen en waarvan de hoes kan worden omgevormd tot een handsfree houder. Sommige zijn voorzien van een draagriem om ze gemakkelijk met de hand te dragen. Je hebt de keuze uit verschillende materialen en sluitingen. U kunt uw laptopscherm gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor de veiligheid ervan, dankzij de screenprotectorsen het gehard glas dat wij aanbieden. Onze accessoires (geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, laders, speakers, hoofdtelefoons, statieven, auto-/fietssteunen...) zullen de prestaties van uw telefoon maximaliseren en tegelijkertijd ergonomisch en stijlvol zijn. U kunt uw Asus ZenFone 7 met een gerust hart gebruiken, foto's maken en gamen zonder uw budget te breken. Inderdaad, wij bieden u een zeer voordelig prijsbeleid (lage prijzen, regelmatige promoties en zeer interessante kortingen). Geniet van uw bezoek aan Dealy!

Volg ons op uw sociale netwerken en neem contact op met onze klantenservice

U kunt ons bellen op 09 75 18 78 18, een e-mail sturen of een sms sturen naar 06 44 64 68 65. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. De beste manier om op de hoogte te blijven van onze promoties is door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok.