123 Producten

€ 5,50 € 10,99 -50%
Rood Roze Geel Groen +4
Coque Silicone Classique
  • -50%
  • Zie de beschrijving

Dealy biedt de beste selectie bescherming en accessoires met korting voor de Samsung Galaxy M13

Dealy , dat zijn goedkope hoesjes , hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires voor de Samsung Galaxy M13. Profiteer van gereduceerde prijzen en kortingen. De Galaxy M13 is een instapmodel telefoon met een 6,6-inch Full HD-scherm, aangedreven door een Exynos 850 SoC, gekoppeld aan 4GB RAM en tot 128GB opslagruimte, uitbreidbaar tot 1TB via microSD. De camera heeft drie sensoren aan de achterkant: een 50-megapixel groothoek, een 5-megapixel ultra-groothoek en een 2-megapixel dieptesensor. De batterij heeft een capaciteit van 5000 mAh en is geschikt voor snel opladen (15 W).

Ontdek onze selectie beschermingen en accessoires voor de Samsung Galaxy M13 tegen geweldige prijzen. Je zult ze geweldig vinden vanwege hun kwaliteit en stijl.

Op maat gemaakte rompen naar ieders smaak

We bieden ultradunne, ultralichte hoesjes die de lijnen van de Samsung Galaxy M13 volgen. Ze zijn op maat gemaakt en geven direct toegang tot de knoppen en poorten van de telefoon. Ze beschermen je telefoon ook tegen krassen, vlekken, vocht en stof. Er zijn verschillende modellen die passen bij jouw behoeften en levensstijl.

Onze flexibele siliconen hoesjes onderscheiden zich door hun dunheid en weerbestendigheid. Als je het design van je telefoon wilt behouden, raden we je aan een transparant hoesje te kiezen. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en bijna onzichtbaar. Klassieke of geborstelde hoesjes van koolstofvezel zijn Dealy -klassiekers. Ze zijn sober, zeer bestendig en elegant. Je vindt hier ook ultrabestendige hoesjes die ideaal zijn voor mensen die van buitenactiviteiten houden. Je kunt ook een hoes bestellen met een kaarthouder of een handsfree houder. Hiermee kun je je mobiele telefoon in de best mogelijke omstandigheden gebruiken.

Topklasse hoesjes en cases

De hoesjes die we aanbieden beveiligen de hele smartphone. Ze zijn ontworpen als portefeuilles, met binnenin kaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten. De hoes kan worden ingeklapt en fungeert dan als handsfree houder. Je vindt hoesjes van imitatieleer of echt leer in verschillende kleuren. Ontdek onze texturen en hoe ze behandeld zijn. Kies uit lycheeleer, nappaleer, lakleer of mat leer... We hebben ook modellen met patronen. Je zult dol zijn op onze dieren- en plantenhoesjes, onze 'blijf van mijn telefoon af'-hoesjes en onze luipaardhuidhoesjes. Ze zijn ideaal voor wie bescherming wil die zijn Samsung Galaxy M13 4G een persoonlijk tintje geeft.

Bescherm het scherm en de camera van je Galaxy M13 4G

Wij bieden een selectie van de beste beschermingen voor het scherm (folie en gehard glas) en de camera (gehard glas). Ze zijn eenvoudig te installeren en optimaliseren het gebruik van je smartphone. Ze zijn ultradun en beschermen het scherm en de lenzen perfect tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Je kunt eenvoudig met applicaties werken en foto's maken onder de best mogelijke omstandigheden.

Honor steklas accessoires voor de juiste prijs

Ontdek onze accessoires: geheugenkaarten, kabels, opladers, externe batterijen, speaker s, hoofdtelefoons, auto- en fietssteunen en statieven (om er maar een paar te noemen). Onze accessoires onderscheiden zich door hun prestaties, design en kwaliteit. Je zult ook blij zijn met onze geweldige prijzen. Veel plezier bij uw bezoek.

Dealy is een complete service

Als je kiest voor Dealy , profiteer je van een gebruiksvriendelijke website. De productbladen zijn eenvoudig en duidelijk. Je kunt je bestellingen in alle veiligheid plaatsen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn 7 dagen per week open en bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. We kunnen je helpen met je zoektocht en je bestellingen opvolgen als je dat wilt. We zijn ook te vinden op YouTube, Facebook, Instagram en TikTok. Aarzel niet om onze blog te bekijken.