458 Producten

Geknoopte rompen: val voor trendy veiligheid!

Dealy biedt een unieke selectie trekkoordovertrekken die verkrijgbaar zijn vanaf slechts €5,99. Niet alleen is uw smartphone perfect beveiligd, u bespaart ook geld en ziet er tegelijkertijd ultra fashionable uit. Etuis met trekkoord zijn de nieuwe must-have op het gebied van bescherming en mode. De lanyard covers bieden vele voordelen. Hiermee kunt u uw smartphone altijd binnen handbereik houden. Met een eenvoudig gebaar kunt u de telefoon beantwoorden en communiceren met alle toepassingen. U hoeft niet langer naar uw gsm te zoeken in uw tas of zakken. Bespaart je een hoop tijd en gemoedsrust... U beantwoordt de telefoon niet alleen sneller, u voorkomt ook een ongelukkige val door hem te laten vallen. Wie heeft zijn telefoon niet laten vallen in de metro of op straat, terwijl hij onhandig naar de telefoon reikte om een oproep te beantwoorden? Door een schoudertas te kopen, vermindert u het risico op diefstal. Zakkenrollers zullen je niet kunnen vinden!

Zakkenrollers zullen je niet kunnen vinden!

Hoog duurzame juwelenkistjes voor laptops

Alle koord stijl strap cases die wij aanbieden zijn ultra dun en ultra sterk. Zij zijn ontworpen in silicone of gemengde materialen (acryl rug en silicone randen). Ze passen perfect bij de lijnen van de smartphone en worden als een tweede huid. Ze zijn zeer goed bestand tegen de elementen (schokken, krassen, vlekken en stof) en bieden gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de smartphone. Nekkoorden met eindkappen zijn gemaakt van zeer duurzame materialen en zullen er lang goed blijven uitzien. Wij bieden lanyard covers voor iPhone, Huawei, Samsung. Bent u op zoek naar een geweldige lanyard case voor uw iPhone 12 Pro of iPhone XR? Wij hebben verschillende modellen die u volledige voldoening zullen geven. Wilt u een schoudertas voor uw kostbare Huawei P30 Pro? Wij bieden het kleurrijke koordetui aan dat u om uw pols kunt binden als een sieraad. Ben je een beetje blinged out? De glitter snoer hoesjes voor Samsung Galaxy S20 / S20 Ultra en S20 Pro zijn perfect voor u!

Ben trendy en kleurrijk

Dealy biedt leuke etuis met trekkoord voor mannen en vrouwen, want de trend van "etuis" sieraden is unisex! U vindt hier dus monochrome lanyard-beschermers van zeer hoge kwaliteit die een kleine draai aan uw look zullen geven. De lanyard beschermers zijn in vele kleuren verkrijgbaar en de koorden zijn in harmonie. Sommige zijn eenkleurig en andere tweekleurig. De riemen zijn verstelbaar, zodat u uw telefoon precies kunt plaatsen waar u dat wilt. Alle hoesjes zijn voorzien van oogjes, zodat u de lanyard gemakkelijk kunt aanpassen aan uw stemmingen en gebeurtenissen. Of het nu voor vrouwen, mannen of kinderen is, u vindt vast en zeker de ultrasterke, slanke en trendy lanyard case van uw dromen. Het zal mogelijk zijn voor u om uw smartphone te dragen rond de nek, als een schouderband of rond de pols Dus aarzel niet om trendy ketting schelp of armband schelp te worden!

Hoesjes met snoer voor iPhone, Samsung en Huawei

Juweel stijl lanyard hoesjes, zal super bescherming te bieden aan uw iPhone 12 , 12 Mini, 12 Pro en 12 Pro Max. Ze zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit siliconen, zodat u overal naartoe kunt gaan zonder het risico van vallen of krassen die de telefoon zouden beschadigen. Uw iPhone XR zal er geweldig uitzien met een zwarte siliconen schouder case met gouden tips. Wilt u uw iPhone 7 beschermen met een polsbandje? De transparante koffer met gekleurd koord is voor jou! Hetzelfde geldt voor de iPhone 11-serie, iPhone 7/8/7Plus/8 Plus en de iPhone SE 2, die er geweldig uit zullen zien met de bedrade bescherming die in vele kleuren verkrijgbaar is. Samsung fans zullen ook blij zijn. We hebben een aantal geweldige hoesjes met een riem voor de Samsung Galaxy S20. De glitter drawstring case is perfect voor de Galaxy S20 Ultra. Je kunt ze ook vinden voor de Galaxy Note 20 en de S10-serie (S10 en S10 Plus). Onze teamleden zijn dol op het siliconen koord met gekleurde glitters voor hun Galaxy A21, Galaxy A71 en Galaxy A51. Ze dragen hun telefoon om hun pols of op hun schouder, afhankelijk van wat ze bij Ma coque doen en hoe chique ze zijn. Onze Huawei klanten en teamleden houden van hun Huawei P40 (P40, P40 Pro en P40 Lite) of P30 (P30, P30 Pro en P30 Pro) om hun nek dankzij hun ultra-dunne en ultra-sterke siliconen koord hoesjes. Naast het feit dat ze zeer veilig zijn, worden onze hoesjes verkocht tegen de laagste prijzen op de markt, zoals al onze producten. Omdat, bij Dealy, mode niet rijmt met hoge prijzen!

We zijn op Facebook, Instagram en Tik Tok

U kunt contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 09 75 18 78 18. Wij zijn ook per e-mail en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar rompen met koord en zullen uw bestellingen opvolgen. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties, raden we u aan ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.