13 Producten

My Cover beschermt en verfraait je Google Pixel 9 Pro Fold

Je Google Pixel 9 Pro Fold is veel meer dan alleen een telefoon; het is een concentraat van technologie dat je elke dag gebruikt. Om er optimaal gebruik van te maken en het op lange termijn te behouden, is het essentieel om het te beschermen tegen stoten, krassen en vuil. Een kwaliteitsvol hoesje, een geschikte cover of schermbescherming zijn allemaal investeringen die ervoor zorgen dat je toestel er zo goed als nieuw blijft uitzien. Bovendien bieden accessoires zoals opladers, koptelefoons of wiegjes optimaal gebruikscomfort en een persoonlijke mobiele ervaring.

De Google Pixel 9 Pro Fold: een juweel van technologie

De Google Pixel 9 Pro Fold is een belangrijke stap vooruit op het gebied van opvouwbare smartphones. Door Google's software-expertise te combineren met een innovatief ontwerp, biedt deze telefoon een unieke gebruikerservaring en geavanceerde functionaliteit.

Een elegant, slijtvast ontwerp

  • Volgende generatie opvouwbaar scherm: de Pixel 9 Pro Fold is uitgerust met een hoogwaardig opvouwbaar scherm, dat een meeslepende visuele ervaring biedt wanneer het wordt geopend.
  • Robuuste constructie: de telefoon is gemaakt van eersteklas materialen om duurzaamheid op lange termijn te garanderen.
  • Geoptimaliseerd scharnier: het scharnier is zorgvuldig ontworpen om soepel te openen, zonder zichtbare vouwen op het scherm.

Prestaties op topniveau

  • Tensor G4-chip: de Pixel 9 Pro Fold is uitgerust met de door Google ontwikkelde Tensor G4-chip en biedt soepele, responsieve prestaties, of het nu gaat om games, multitasking of toepassingen die veel bronnen gebruiken.
  • Royaal RAM-geheugen: een grote hoeveelheid RAM-geheugen betekent dat je meerdere applicaties tegelijk kunt beheren zonder trager te worden.
  • Interne opslag: beschikbaar in verschillende capaciteiten, je hebt genoeg ruimte voor je foto's, video's, applicaties en bestanden.

Een uitzonderlijke camera

  • Geavanceerde technologie: de Pixel 9 Pro Fold erft de uitstekende fotografische mogelijkheden van de Pixel-serie, met algoritmes voor kunstmatige intelligentie om de beeldkwaliteit te verbeteren.
  • Krachtige optische zoom: de camera biedt een krachtige optische zoom, waardoor je details in de verte met een opmerkelijke helderheid kunt vastleggen.
  • Verbeterde nachtmodus: foto's die bij weinig licht worden gemaakt, zijn helderder en gedetailleerder dankzij de geoptimaliseerde nachtmodus.
  • 4K-video: neem 4K-video's op met uitzonderlijke beeldstabilisatie.

Een persoonlijke gebruikerservaring

  • Pure Android: de Pixel 9 Pro Fold draait op pure Android en biedt een intuïtieve interface en een vloeiende gebruikerservaring.
  • Exclusieve Google-functies: geniet van exclusieve Google-functies zoals Google Assistant, Google Foto's en Google Maps, geoptimaliseerd voor het opvouwbare scherm.
  • Regelmatige updates: Google werkt zijn besturingssysteem regelmatig bij, zodat je verzekerd bent van de nieuwste functies en de beste prestaties.

Comfortabele autonomie

  • Krachtige batterij: De batterij van de Pixel 9 Pro Fold biedt een comfortabele batterijduur, zodat je je telefoon de hele dag kunt gebruiken zonder hem op te hoeven laden.
  • Snel opladen : Met snelladen kun je de batterij snel weer opladen in slechts een paar minuten.

Hoe hoesjes je telefoon beschermen

Een hoesje voor je Google Pixel 9 Pro Fold is veel meer dan alleen een esthetisch accessoire. Het speelt een essentiële rol bij het beschermen van je smartphone door stoten en krassen te absorberen. De meest kwetsbare delen van je telefoon, zoals de hoeken, randen en camera, worden perfect beschermd.

Covers Dealy voor Google Pixel 9 Pro Fold

Dealy biedt een breed scala aan hoesjes om je Google Pixel 9 Pro Fold te personaliseren en te beschermen.

  • Klassieke rompen : Onze elegante en resistente klassieke covers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals siliconen, kunststof en hybride. Ze bieden effectieve bescherming terwijl het ontwerp van je telefoon behouden blijft.
  • Kunstlederen hoesjes : Voor een meer verfijnde look kies je voor onze kunstlederen hoezen. Ze combineren elegantie en bescherming en zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en patronen.
  • Romp met steun : Video's kijken, videovergaderen of gewoon je telefoon neerleggen is kinderspel met onze hoesjes met geïntegreerde standaard.
  • Ultrabestendige rompen: Onze ultrabestendige hoesjes zijn ontworpen voor de meest veeleisende gebruikers en bieden maximale bescherming tegen stoten, vallen en krassen.
  • Aangepaste hoesjes : Laat je creativiteit de vrije loop door je schelp te personaliseren met je favoriete foto's, illustraties of teksten.

Dealy hoesjes : rondom bescherming en praktisch

Dealy covers bieden volledige bescherming voor je Google Pixel 9 Pro Fold. Ze beschermen niet alleen de achterkant en zijkanten van je telefoon, maar ook het scherm. Bovendien zijn ze vaak voorzien van praktische functies zoals kaarthouders, handsfree houders of riempjes, zodat je je telefoon veilig kunt dragen en vrij kunt gebruiken.

Schermbeschermers: essentiële bescherming

Het scherm van je Google Pixel 9 Pro Fold is het meest kwetsbare onderdeel van je telefoon. Het is dus essentieel om het te beschermen met een gehard glazen screenprotector of beschermfolie. Deze ultrabestendige accessoires absorberen stoten en krassen, waardoor de weergavekwaliteit van je scherm behouden blijft.

Alle essentiële accessoires voor je Google Pixel 9 Pro Fold

Dealy biedt ook een breed scala aan accessoires om je uitrusting compleet te maken: snelladers, USB-C-kabels, draadloze hoofdtelefoons, autohouders, enz.

Kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen

Bij Dealy zijn we ervan overtuigd dat kwaliteit niet gepaard hoeft te gaan met hoge prijzen. Daarom bieden we een breed assortiment producten van topkwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen.

De Dealy -service

Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de accessoires die het beste passen bij jouw behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.