8 Producten

Grote aanbiedingen voor hoesjes , hoesjes, beschermfolie en accessoires voor ZenFone 7 Pro

Dealy biedt een unieke collectie van budgetvriendelijke hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Asus ZenFone 7 Pro. De telefoon meet 165,08 x 77,28 x 9,6 mm, en weegt 230 gram. De belangrijkste reden om de telefoon te kopen is zijn gemotoriseerde achtercamera die naar voren kan worden gekanteld, waardoor een frontcamera wordt vermeden. Je krijgt een volledig 6,67-inch scherm (geen inkeping of uitsparing en geen randen). Het scherm is AMOLED en compatibel met HDR 10+. De fotomodule zal alle fotoliefhebbers bevallen. Dealy selecteert beschermingen en accessoires die perfect bij de telefoon passen. Zo kunt u in alle veiligheid van uw telefoon genieten.

.

Premium beschermers en accessoires

Ons team biedt beveiligingen die aan uw verwachtingen op het gebied van prestaties en veiligheid zullen voldoen. De covers omsluiten de contouren en lijnen van de telefoon en worden als een tweede huid. Ze zijn dun en licht, bestand tegen schokken, krassen die de smartphone zouden kunnen beschadigen en stof dat de goede werking ervan zou kunnen schaden. Ze hebben precieze openingenbij de poorten en zijn zo aangepast dat u de fotomodule zonder problemen kunt verwisselen. Deze covers zijn gemaakt van siliconen, plastic of hybride materialen (plastic achterkant en siliconen randen). Wij hebben flexibele, halfstijve en stijve afdekkingen. Ontdek onze transparante hoesjes, die van monochroom silicone of koolstofvezel of kunstleder. Onze hoesjes en covers zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat wordt afgedekt met een flap die de hele mobiel beschermt. De zakken dienen als portemonnee met kaarthouders en een vak voor contant geld of kleine documenten. De kappen kunnen worden opgevouwen om als handsfree houder te dienen. Bekijk ons assortiment eersteklas etuis: imitatieleren hoesjes in diverse kleuren, etuis met riemen en diverse sluitingen. Wij bieden ook heavy-duty folie en gehard glas. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, ultradun en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Het aanraakgebied blijft gevoelig en interactief alsof het scherm niet beveiligd is. Kijk eens naar de accessoires: geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, kabels, statieven, auto-/fietssteunen, speakers en hoofdtelefoons. Ze zijn zeer performant, ergonomisch en design.

.

Dealy: haar klantenservice en sociale netwerken

Contacteer onze klantenservice voor meer informatie over onze producten en het volgen van uw bestellingen. Wij zijn bereikbaar op 09 75 18 78 18, per e-mail en sms op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.