47 Producten

Laagst geprijsde hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires voor de Galaxy A51 5G

Bespaar geld bij Dealy op Samsung Galaxy A51 5G hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. De smartphone biedt uitstekende waar voor zijn geld. De smartphone is uitgerust met een Exynos 980 5G-chip om compatibiliteit met 5G-netwerken te garanderen. Hij is uitgerust met 6 GB RAM. Hij is uitgerust met een 4500 mA batterij die wordt geleverd met een 15 W lader om 5G stroomverbruik aan te kunnen. Het heeft een 6,51-inch Full HD+ AMOLED-scherm dat is uitgestanst om de camerasensor aan de voorzijde te huisvesten. De cameramodule aan de achterzijde heeft 4 lenzen met een 48 megapixel hoofdsensor. My Shell beveiligt en accessoriseert uw Galaxy A51 5G met producten die tegen de laagst mogelijke prijzen worden aangeboden.

.

Een unieke selectie van beschermers en accessoires

We selecteren producten die perfect passen bij de lijnen en prestaties van de telefoon. Er zijn harde, soepele of halfstijve hoesjes van silicone of kunststof. U vindt er onder meer transparante, koolstofvezel, gekleurde monochrome, gedecoreerde hoesjes of met kaarthouder of ringhouder opties. Wij bieden lederen of kunstlederen covers die als een portemonnee fungeren en de hele smartphone beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. Wij hebben een ruime keuze aan goedkope beschermers die aan al uw verwachtingen zullen voldoen. De scherm- en lensbeschermers zijn ultradun en zeer beschermend. Hiermee kunt u optimaal foto's en video's maken zonder risico voor de lenzen. U vindt er ook alle accessoires die u nodig hebt: geheugenkaarten, batterijen, kabels, opladers, auto- en fietssteunen, speakers en koptelefoons. U zult dol zijn op de ontwerpen, de kwaliteit van de producten en hun lage prijzen.

.

Dealy: unieke en vriendelijke klantendienst en sociale netwerken

Twijfel niet om contact met ons op te nemen per telefoon (09 75 18 78 18) per e-mail en sms (06 44 64 68 65) om uw bestellingen te volgen. U wordt op de hoogte gehouden van onze promoties, door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. Geniet van uw bezoek aan Dealy!