17 Producten

Premium screenprotectors en accessoires aan kortingsprijzen voor de Vivo Y11s

Dealy biedt eersteklas hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires tegen budget prijzen. Profiteer van een aantrekkelijke aanbieding en geniet van de prestaties van deze telefoon op instapniveau, die wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon SoC in combinatie met 3 GB RAM en 32 GB opslagruimte, uitbreidbaar via microSD. Het heeft een dubbele camerasensor met een 13-megapixel hoofdsensor. Het heeft ook een 5000 mAh batterij. Ons team selecteert de beste beschermingen en accessoires voor de telefoon, zodat u hem kunt gebruiken zonder u zorgen te maken over de veiligheid ervan. U zult het ook op volle capaciteit kunnen gebruiken.

.

Een exclusieve selectie van beschermingen en accessoires

Wij verkopen covers die speciaal zijn ontworpen voor de Vivo Y11s. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gemengde materialen. Sommige, bijvoorbeeld, zijn gemaakt van plastic voor de achterkant en siliconen voor de randen. Ze passen perfect bij de contouren van de smartphone en bieden toch gemakkelijk toegang tot de poorten en functies. Wij verkopen hoesjes vanaf 4,99 € die gemaakt zijn van monochroom silicone. Sommige zijn flexibel, stijf of halfstijf (plastic achterkant en siliconen randen). Wij verkopen heavy duty hoesjes, kunstlederen hoesjes, hoesjes met kaarthouders of een ring die fungeert als handsfree houder. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een hoesje dat als eerste bescherming zal dienen. Ze beschermen de hele telefoon bij schokken, tegen krassen, vlekken en stof. Wij verkopen lederen of monochrome kunstlederen hoesjes van hoge kwaliteit vanaf €6,99. U vindt hoesjes met verschillende sluitingen: bandje, klinknagel, magnetische sluiting, flip covers met de sluiting geïntegreerd in de cover. We hebben business style covers, fancy cases, view covers met een kijkvenster. Of u nu kiest voor een hoesje of een cover, wij raden u aan om ook het scherm van uw Vivo te beveiligen. Onze screenprotectorsen gehard glas zijn ultradun en zeer doeltreffend tegen de elementen. U vindt er ook exclusieve accessoires die zeer efficiënt en praktisch zijn: kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, selfie statieven, hoofdtelefoons, speakers, auto- en fietssteunen, docking stations en vele andere nieuwe producten. Wij wensen u veel plezier met uw bezoek aan de Vivo Y11s bescherming en accessoires sectie.

.

Eenvoudig contact met onze klantenservice

Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen met uw productopzoekingen. Wij zullen ook in staat zijn om uw bestellingen te volgen. U kunt ons bereiken op het nummer 09 75 18 78 18, per e-mail en per sms (06 44 64 68 65). U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties.