180 Producten

Afgeprijsde hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de Samsung Galaxy A41

Dealy biedt een ongelooflijke selectie van hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires tegen gereduceerde prijzen. Profiteer van onze promoties en lage prijzen terwijl u uw smartphone op een persoonlijke manier beveiligt. De Galaxy A41 biedt veel waar voor je geld. We houden van zijn compacte formaat en ontwerp. Het heeft een 6,1-inch Super AMOLED-scherm met Full HD+ (2400 x 1080 pixels), 4GB RAM en 64GB opslagruimte. De 3500 mAh batterij, compatibel met 15 W snelladen, is inderdaad zeer krachtig. De drievoudige cameramodule bestaat uit een 48-megapixel hoofdsensor met een ultragroothoeklens (8-megapixel sensor) en een lens voor portretmodus (met 5-megapixel sensor). Ons team selecteert de beste producten op de markt, zodat u de beste keuze kunt maken. Profiteer van de promoties om jezelf uit te rusten zoals je wilt.

Ultra duurzame en designer beschermingen en accessoires speciaal voor uw Galaxy A41

.

Dealy is premium bescherming tegen lage prijzen voor uw Samsung Galaxy A41. Ontdek onze dunne siliconen of (en) kunststof hoesjes die zeer goed bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Van transparant tot koolstofvezel tot ring-ondersteund, u vindt de juiste voor u. Maak gebruik van de opties van onze hoesjes die als een portemonnee dienen om het gebruik van uw telefoon te optimaliseren. Wij bieden verschillende materialen aan: kunstleder, echt leer, nappaleder effect, lychee... Ons gehard glas en ultradunne films, zeer gemakkelijk te installeren, zullen het scherm van uw mobiele telefoon beschermen zonder het aanraakgebied aan te tasten. Al onze accessoires (externe batterijen, opladers, speakers, koptelefoons...) zijn exclusief voor de telefoon en er perfect op afgestemd. Wij bieden zelfs beschermhoesjes voor de cameramodule. U kunt, door te kijken naar onze selectie, al uw producten kiezen zoals u wilt zonder na te denken over uw budget.

.

Eén enkele klantenservice voor u

Ons team helpt u 7 dagen per week bij het zoektocht naar uw producten. Van advies, tot dienst na verkoop, aarzel niet om ons te contacteren via e-mail, sms of telefoon.