14 Producten

Uw MacBook Air 13'' (2020) is volkomen veilig

Dealy biedt de beste selectie van goedkope hoesjes, sleeves, screenprotectors en accessoires voor de MacBook Air 13'' (2020). Ontdek onze lage prijzen en profiteer van onze regelmatige promoties op al onze artikelen. De Apple MacBook Air 13" (2020) is uitgerust met een tiende generatie Intel Core i3 of i5 CPU, ondersteund door 8 GB RAM. Hij heeft 256 of 512 GB flash-opslag. Hij weegt 1,29 kg en kan gemakkelijk in een tas worden opgeborgen. Het biedt een 13,3-inch IPS LCD-scherm met een resolutie van 2560 x 1600 pixels en True Tone-ondersteuning. Dealy biedt een ruime keuze aan beschermingen en accessoires waarmee u uw telefoon met een gerust hart kunt gebruiken. De beschermingen en accessoires zijn exclusief voor de MacBook Air. Zo kunt u er een persoonlijk tintje aan geven.

.

Beschermers met korting

Ontdek onze selectie van ultra-resistente hoesjes tegen voordelige prijzen. Wij bieden de beste beschermers en brengen ze naar u tegen onklopbare prijzen. Onze hoesjes zijn ontworpen in silicone of kunststof. Ze sluiten perfect aan op de contouren van de telefoon en worden als een tweede huid. Ze zijn ontworpen in twee delen. U hebt nog steeds gemakkelijk toegang tot poorten en functies en de ventilatie zal optimaal zijn. De hele telefoon is beschermd tegen de elementen. U vermijdt het risico op interne breuken, krassen die de computer zouden kunnen beschadigen en stof dat in de poorten kan binnendringen. Wij bieden doorschijnende hoesjes die het design van de MacBook Air behouden. Andere zijn gemaakt van kunstleer van hoge kwaliteit. Je zult er vinden met patronen. We houden vooral van de marmeren stijl. Het zal uw telefoon een origineel tintje geven.We hebben ook etuis en hoesjes waarin u uw MacBook veilig kunt opbergen en vervoeren. De hoesjes zetten de hele computer vast en beschermen hem tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. Misschien vindt u onze hoesjes wel mooi, die zijn ook zeer weerbestendig. Zij zijn voorzien van vakken voor accessoires. U kunt er ook uw persoonlijke bezittingen in opbergen. De tas van Cartinoe biedt bovendien een speciaal ontworpen vak voor de telefoon.

De tas is gemaakt van een hoge kwaliteit leer.

Schermbeschermers en hoogwaardige accessoires voor de MacBook

Dealy biedt ultradunne, heavy-duty screenprotectors voor uw kostbare telefoon. U bent niet veilig voor stoten, krassen, vlekken en stof. Door een folie of gehard glas op het scherm aan te brengen, kunt u er zeker van zijn dat het scherm volkomen veilig is. Films en gehard glas zijn zeer gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na bij verwijdering. Ze hebben geen invloed op de helderheid en u kunt de MacBook Air gebruiken alsof het scherm niet beschermd is. Het geharde glas is explosie- en UV-bestendig. Wij bieden stijlvolle en praktische standaarden om uw computer gemakkelijk op te bergen. Ze bieden een uitstekende houvast. Wanneer u kiest voor Dealy, kunt u er zeker van zijn dat u geniet van de beste prijzen op de markt.

.

Onze klantenservice is beschikbaar om u te helpen met uw zoektocht

.

U kunt ons bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen u helpen bij uw zoektocht als u informatie nodig heeft. Wij zullen ook uw bestellingen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U zult ons kunnen volgen en ons nieuws ontdekken.