Samsung Galaxy Tab S5e


44 Producten

De beste deal op Samsung Galaxy Tab S5e tablet beschermers en accessoires

Geniet van de geweldige prijzen van Dealy voor Samsung Galaxy Tab S5e hoesjes, covers, smart cases, screenprotectors en accessoires. Bespaar geld en gebruik uw tablet in alle vrijheid. De Tab S5e is dun en licht (5,5 mm dik en weegt 400 gram). De tablet wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 670 SoC, gekoppeld aan 4/6 GB RAM. Hij is uitgerust met een 7300 mAh batterij. De terminal is voorzien van Intelligent Scan, gezichtsherkenning en een vingerafdruksensor die in de aan/uit-knop is ingebouwd. Hij biedt een USB Type C-poort aan de onderrand, geflankeerd door twee eerste stereoluidsprekers. We houden van het scherm, dat is ontworpen met een 10,5-inch Super Amoled-paneel, QHD-scherm (2500 x 1600 pixels) en een resolutie van 288 dpi. Het resultaat is uitzonderlijk en we bevelen deze tablet echt aan voor zijn configuratie en de zeer aangename interactiviteit. Ons team selecteert voor u de beste beschermingen en accessoires op de markt. Alles wordt aangeboden tegen de meest interessante prijzen, zodat u zich kunt uitrusten zoals u wilt zonder aan uw budget te hoeven denken.

.

Hoesjes, hoesjes, cases en smart cases die uw tablet een persoonlijk tintje geven

.

Naast het beveiligen van uw tablet geven onze hoesjes, rompen, cases en smart cases een persoonlijk tintje aan uw kostbare elektronische printplaat. We hebben voor elk wat wils! Bekijk onze selectie van ultradunne, ultrasterke hoesjes ontworpen in siliconen of zeer beschermende legering materialen. Wij hebben onze klassieke transparante of monochrome siliconen hoesjes. Misschien geeft u de voorkeur aan onze ultrabestendige hoesjes en/of die met een houder voor handsfree gebruik. We hebben ook aan het vervoer gedacht en een selectie gemaakt van hoesjes met een riem of een praktisch koord. Als u meer van omslagen of hoesjes houdt, hebben wij een ruime keuze aan unieke en voordelige hoesjes. Ze zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de tablet perfect vasthoudt. De tablet profiteert van een tweede beschermingslaag met een hoesje van zeer bestendig materiaal. De zakjes hebben binnenkaarthouders en een zakje voor geld of documenten. Ook hier kunt u kiezen uit een reeks sluitingen en draagriemen. Ontdek onze slimme etuis met voorkleppen die u naar wens kunt neerklappen om handsfree van het elektronische bord te genieten. Ook hier heeft u weer de keuze uit verschillende materialen: kunstleer, lychee leer, stof, denim... een volledig assortiment dat u volledig tevreden zal stellen.

Kies uw exclusieve screenprotector en accessoires bij Dealy

Dealy biedt de beste screenprotectors en accessoires op de markt. Pas op voor sites die meerdere screenprotectorsen gehard glas aanbieden. Je zult verloren zijn! Ons team selecteert alleen de beste en meest duurzame. Onze producten zijn ultradun en gemakkelijk te installeren. Ze zullen als een tweede huid op het glas van uw tablet worden. Het glas zal beschermd zijn tegen krassen, vlekken en stof in geval van een impact. Het aanraakgebied zal optimaal zijn en de interactiviteit zal zijn alsof uw scherm niet beschermd was. Uw Galaxy Tab S5e zal zeer lang als nieuw blijven en u zult geen problemen hebben met het doorverkopen. Zie ook onze grote selectie van accessoires: externe batterijen, laders, geheugenkaarten, speakers, hoofdtelefoons, standaarden en docking stations. Wij optimaliseren regelmatig ons aanbod om u steeds meer innoverende producten aan te bieden. Als u voor Dealy kiest, bent u er zeker van dat u producten van topkwaliteit koopt met de beste prijs-kwaliteitverhouding!