57 Producten

Dealy heeft een grote selectie van goedkope beschermers en covers voor de Oppo Reno 6 Pro 5G

Ontdek Dealy's selectie van scherp geprijsde hoesjes , covers, cases, scherm- en camerabeschermers en accessoires voor de Oppo Reno 6 Pro 5G. De telefoon is de topversie van de Reno 6. Het toestel beschikt over een 6,55-inch scherm, een Qualcomm Snapdragon 870 SoC, 12 GB RAM en 256 GB opslagruimte. De camera heeft vier sensoren: de hoofdsensor van 50 megapixels, een 16 megapixel ultragroothoeklens, een 13 megapixel telelens met 2x optische, 5x hybride en 20x digitale zoom, en een 2 megapixel macrolens. Hij heeft een iets grotere batterij (4500 mAh) met 65 W snellaadcapaciteit. Ontdek onze beschermingen en accessoires die exclusief zijn aangepast voor de telefoon. Ze stellen u in staat uw telefoon op een prettige manier te gebruiken zonder risico voor de veiligheid ervan.

.

Premium productassortimenten tegen lage prijzen

Bij Dealy vindt u scherp geprijsde bescherming en accessoires voor uw Oppo Reno 6 Pro. Koop onze hoesjes van siliconen, kunststof of gemengd materiaal (achterkant van acryl/siliconen randen, achterkant van gehard glas/siliconen randen). Ze zijn dun, licht en sluiten nauw aan rond de telefoon als een beschermende tweede huid. U vindt transparante covers, monochrome flexibele siliconen covers, heavy-duty covers en de beroemde Survivor die twee lagen bescherming biedt. U zult ook covers zien met een steunring of kaarthouders voor dagelijks gebruik. Ze worden verkocht vanaf 4,99 €. U vindt er ook een zeer mooie selectie van flipcoversvan hoge kwaliteit. Wij verkopen hoesjes vanaf € 6,99 die gemaakt zijn als portefeuilles met openingenbinnenin voor pasjes en geld. De hoesjes kunnen worden opgevouwen tot handige handsfree houders voor liggend gebruik. U hebt nog steeds directe toegang tot de poorten en functies van de telefoon. U vindt er een verscheidenheid aan hoesjes met monochrome kleppen, hoesjes met chique designs, en slanke en stijlvolle hoesjes die perfect zijn voor professionals. Onze screenprotectors zijn ultra dun en zeer resistent (9H). Het glas zal niet breken en u vermijdt krassen die schadelijk zijn en de smartphone zijn waarde doen verliezen. We hebben ook een beschermende lens om op het glas van de camera te plaatsen. lenzen en lenzen zullen volkomen veilig zijn en zullen niet breken. U zult ook krassen vermijden. Niet te missen onze sectie gewijd aan accessoires: geheugenkaarten, externe batterijen, laders, kabels, speakers, hoofdtelefoons, fiets / auto houders, docking stations en nog veel meer. Ze zijn efficiënt, ergonomisch, ontworpen en perfect aangepast aan de werking van de Oppo Reno 6 Pro. U kunt ze in uitstekende omstandigheden dragen en opbergen. Bovendien profiteert u van onze prijzen en kortingen op alle producten die wij aanbieden. Geniet van uw bezoek aan ons!

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen

Wij zijn elke dag telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wij zullen u kunnen helpen met onze producten en zullen uw bestellingen opvolgen. U kunt ons ook een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. We zijn op Facebook, Instagram en TikTok om onze nieuwtjes en promoties te weten.