264 Producten

Beveilig en voorzie uw iPhone 12 Pro van accessoires met korting

Dealy biedt grote korting hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor uw iPhone 12 Pro. Profiteer van onze promo's en offerprijzen om volop te genieten van uw kostbare mobiel. Ons team geeft u de middelen om de functies van de telefoon op een rustige en aangename manier te gebruiken en te optimaliseren. U zult versteld staan van het ontwerp, de prestaties en het vernuft van onze producten. Als u onze prijzen bekijkt, zult u zien dat u geld kunt besparen en dat het niet de moeite waard is om veel geld te betalen voor uw beschermingen en accessoires.

Uw iPhone wordt UW iPhone

Alle hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires zijn afgeprijsd bij Dealy. Wij bieden ultradunne en lichtgewicht hoesjes. Ze zijn zo ontworpen dat ze perfect aansluiten op de lijnen van de telefoon. Ze bieden directe toegang tot de poorten en sommige beschermen ook de knoppen. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof, gehard glas of gemengde materialen en beschermen de achterkant en randen perfect tegen schokken, krassen, vingerafdrukken en stof. U vindt er onze klassiekers (transparante, flexibele monochrome of stijve siliconen, Survivor, koolstofvezel, imitatieleer, kaarthouders...), onze fantasievolle hoesjes (met dieren, planten, glitter...) en die in gehard glas en siliconen.

.

Wij bieden ook klephoezen die als portefeuille dienen met hun kaarthouders en binnenzak. Ze beveiligen de hele telefoon terwijl de poorten gemakkelijk toegankelijk blijven. Sommige hebben een verwijderbaar koord. Wij bieden klassieke eenkleurige hoesjes in een verscheidenheid van kleuren. Wij hebben verschillende collecties van mooie covers met zeer leuke thema's: dieren, planten, vlaggen, marmer, glitter, luipaard... U vindt covers met een sluiting geïntegreerd in de cover (flip covers) en hoesjes met een doorzichtige cover waardoor u de belangrijkste informatie kunt lezen zonder de voorflap te openen. Wij hebben ultradunne en zeer beschermende screenprotectors (films en gehard glas). Zij beveiligen het glas en voorkomen krassen die de waarde van de telefoon zouden verminderen. Wij bieden ook een speciaal ontworpen gehard glas om de achterste cameramodule te beveiligen. Het zal de veiligheid van de lenzen optimaliseren zonder de beeldkwaliteit aan te tasten. We zijn ook op zoek naar de beste accessoires voor de iPhone 12 Pro: opladers, geheugenkaarten, externe batterijen, kabels, speakers, koptelefoons, statieven, auto-/fietssteunen, docking stations, case-koorden, steunringen en nog veel meer.

Dealy is zijn klantenservice en sociale netwerken

U kunt contact opnemen met onze klantenservice per telefoon (09 75 18 78 18), per e-mail en sms (06 44 64 68 65). Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok. Zo kunt u kennismaken met onze nieuwe producten en accessoires.