269 Producten

Bespaar op Xiaomi Redmi 10 hoesjes, hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires

Dealy biedt de beste selectie van laaggeprijsde hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Xiaomi Redmi 10. Bespaar geld en profiteer van onze gereduceerde prijzen. De Xiaomi Redmi 10 is een smartphone op instapniveau en meet 161,95 x 75,53 x 8,92 mm. Het toestel wordt aangedreven door een Mediatek Helio G88 SoC in combinatie met 4 GB RAM en tot 128 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Hij heeft 4 fotosensoren achteraan, waaronder een 50-megapixel groothoeklens, een 8-megapixel ultragroothoeklens, een macrolens en telkens een 2-megapixel dieptesensor. Zijn 5000mAh batterij zou uitzonderlijk moeten zijn.en ondersteunt 18W. De telefoon heeft stereoluidsprekers en een NFC-chip voor contactloze betalingen. Wij selecteren beschermers en accessoires die uw mobiele telefoon beveiligen en u in staat stellen hem volledig te gebruiken.

.

Hoge kwaliteit, zeer veilige producten

Bij Dealy vindt u de beschermingen en accessoires die u echt nodig hebt. Zij onderscheiden zich door hun kwaliteit, prestaties en lage prijzen. Ontdek onze dunne en lichte hoesjes die exclusief zijn gemaakt voor de smartphone-lijnen. Wij hebben transparante, gehard glazen, silicone of plastic exemplaren. Sommige zijn stijf, halfstijf of flexibel. We hebben een eclectische selectie die u zal bevallen. U vindt hoesjes met een ring die een handige handsfree houder wordt voor bijvoorbeeld het bekijken van video's. We hebben onze koolstofvezel hoesjes, hoesjes met patroon en de Ultra Resistant en Survivor hoesjes die een dubbele beschermingslaag hebben. Onze wallet-style covers en pouches zijn ook zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U hebt een uitzonderlijke keuze aan materialen (kunstleder, echt leer, lychee, nappa, splitleder of structuurleder...). Wij bieden mooie hoesjes aan waaronder het luipaardhuid effect hoesje dat een groot succes is voor alle telefoons. Kies uw ultra-resistente screenprotector en wees gerust dat het aanraakgebied optimaal zal zijn. U vindt hier een grote keuze aan gemakkelijk te installeren, weerbestendige screenprotectorsen gehard glas. Wij bieden ook een gehard glazen beschermlens voor de achterste camera. Ze zullen de lenzen vastzetten. Wat accessoires betreft, vindt u hier externe batterijen, opladers, kabels, speakers, hoofdtelefoons, auto-/fietssteunen en nieuwigheden. We hopen dat u geniet van uw bezoek aan ons.

Onze klantenservice staat tot uw beschikking en we zijn op sociale netwerken

U kunt ons telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Ons e-mail adres staat in de "contact us" sectie van onze website. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden en kunnen uw bestellingen opvolgen en u informeren over onze producten. Om op de hoogte te blijven van onze promoties, volg ons op Facebook, Instagram en TikTok.