15 Producten

Dealy optimaliseert uw Huawei P Smart Pro met afgeprijsde hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires

Dealy beveiligt en accessorizes uw Huawei P Smart 2020 met zijn premium hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires tegen lage prijzen. Met onze producten kunt u optimaal profiteren van alle voordelen van de telefoon. De P Smart Pro heeft een groot 6,59-inch notchless display met Full HD+ definitie (2340 x 1080 pixels). Het heeft een krachtige Kirin 710F chip. De cameramodule aan de achterzijde bestaat uit een drievoudige fotosensor met een 48MP hoofdmodule, een 8MP groothoekmodule (120°) en een laatste 2MP module. Door te kiezen voor Dealy, zult u uw Huawei perfect beschermen terwijl u hem op een aangename en optimale manier gebruikt.

Dealy beschermt en personaliseert uw Huawei P Smart Pro tegen voordelige prijzen

Dealy beveiligt uw Huawei P Smart Pro en personaliseert het tegen onklopbare prijzen! Wij selecteren exclusieve telefoon hoesjes , covers, cases, accessoires en screenprotectors. Hiermee kunt u uw telefoon gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor stoten, krassen, vlekken en stof. Van transparant, koolstofvezel of ultra resistent, u kiest een dunne, lichte en persoonlijke bescherming. Ontdek onze fancy covers, onze wallet-style cases waarvan de cover dient als handsfree steun. Wij hebben verschillende modellen in monochroom kunstleer, verkrijgbaar in verschillende kleuren. U hebt de keuze uit verschillende stijlen en sluitingen. Wij bieden accessoires (externe batterijen, hoofdtelefoons, opladers, speakers...) die het gebruik van uw telefoon zullen optimaliseren. Onze screenprotectors (films en geharde glazen) zijn zeer eenvoudig te installeren en zal u toelaten om de smartphone glas te behouden als nieuw voor een lange tijd.

Dealy helpt u met onze producten en volgt uw bestellingen

.

U kunt ons per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. Onze email staat in de "contact" sectie. Wij ontwikkelen ook onze blog om u advies te geven over onze producten. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.