40 Producten

Premium hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires met korting voor Galaxy Z Fold 2

Bescherm en accessorise uw Samsung Galaxy Z Fold 2 bij Dealy met onze korting hoesjes , covers, cases screenprotectors en accessoires. De Galaxy Z Fold 2 is de tweede versie van Samsung's opvouwbare telefoon. Het heeft een binnenste Infinity Flex AMOLED-scherm dat 7,77 inch diagonaal meet en een tweede scherm van 6,23 inch aan de linkerkant. De telefoon wordt aangedreven door Qualcomm's Snapdragon 865+ chip. Hij biedt 12 GB RAM en 256 GB opslagruimte. De batterij heeft een capaciteit van 4.500 mAh. Het is 5G-compatibel. Ons team biedt een volledig assortiment van high-end telefoonhoesjes en accessoires. Profiteer van onze lage prijzen, zodat u uw mobiel optimaal kunt gebruiken.

.

Hoge kwaliteit beschermingen en accessoires voor uw opvouwbare telefoon

Ons team biedt mooie en luxe covers die uw Galaxy Z Fold 2 perfect beschermen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Zij zijn vervaardigd van siliconen, plastic of gemengde materialen (plastic en silcione / siliconen en echt leer). Ze zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij de lijnen en contouren van de telefoon. Hiermee kunt u de telefoon eindeloos opvouwen en opnieuw opvouwen. Wij bieden hoesjes van hoge kwaliteit die zijn opgebouwd rond een siliconen hoesje. De cover wordt er als tweede laag overheen gelegd en maakt optimaal gebruik van de smartphone mogelijk. De etuis hebben binnenkaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten. Ze worden geleverd met een verwijderbaar koord die zeer nuttig zal zijn om de Z Fold 2 veilig met de hand te dragen. Ontdek onze accessoires: kabels, opladers, externe batterijen, statieven, speakers, koptelefoons die perfect zijn afgestemd op het gebruik dat u van de Samsung zult maken. Wij adviseren u om het scherm en de fotomodule te beschermen met onze ultra-transparante en zeer weerbestendige folies.

.

Eenvoudig contact met onze klantenservice

Onze klantenservice is beschikbaar voor de opvolging van uw bestellingen en leveringen op het nummer 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". We zitten ook op Facebok, Instagram en Tik Tok.