78 Producten

Samsung Galaxy A03 Core hoesjes en accessoires zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy biedt de beste selectie van hoesjes, covers, cases, scherm en camera protectors en accessoires voor de Samsung Galaxy A03 Core. Krijg geweldige aanbiedingen en profiteer van onze gereduceerde prijzen. De Samsung Galaxy A3 Core heeft een groot 5,3" PLS LCD HD+ beeldscherm. Het heeft een krachtige batterij, een snelle 1,5 GHz CPU en een hoge-resolutie 8 MP hoofdcamera. Ontdek onze beschermingen en accessoires die tegen lage prijzen worden verkocht. Wij bieden dunne en zeer lichte hoesjes die als een tweede huid om de achterkant en de randen van de telefoon worden gewikkeld. Gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas of een combinatie van materialen (plastic achterkant of gehard glas en siliconen randen), garanderen zij optimale bescherming. U zult volledig tevreden zijn over hun weerbestendigheid. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje en de flappen in kunstleder of echt leer dienen als een tweede bescherming. De vakken zijn voorzien van kaarthouders en een uitsparing voor contant geld of kleine documenten (briefgeld, memo's, tickets...). De hoes kan naar believen worden ingeklapt tot een handsfree houder voor gebruik in liggende positie. U vindt er ook de beste screenprotectors voor de Galaxy A03 Core en vele praktische accessoires die zijn ontworpen voor optimaal gebruik van de telefoon. Wij verkopen geheugenkaarten, kabels, batterijen, externe, speakers, hoofdtelefoons, oortelefoons, statieven, fiets- en autostatieven, opladers.

Premium Samsung Galaxy A3 Core beschermers en accessoires met korting

Ontdek ons grote aanbod van beschermingen en accessoires voor de Samsung Galaxy A03 Core. Zo vindt u bijvoorbeeld transparante hoesjes die zeer goed bestand zijn tegen weersinvloeden. Wij hebben ook hoesjes van koolstofvezel en kunstleer die elegant en slank zijn. Ze zijn dun en licht en zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Wij bieden ook een mooie selectie van Ultra Resistant hoesjes die zijn uitgerust met verschillende lagen van bescherming. Sommige worden geleverd met een verwijderbare standaard die verticaal en horizontaal gebruik mogelijk maakt. We hebben enkele grafische hoesjes waarmee u uw telefoon kunt personaliseren. Onze hoesjes met een kaarthouder zijn zeer praktisch voor dagelijks gebruik. U kunt de voorkeur geven aan een van onze hoesjes in kunstleer of echt leer. Zij beveiligen de hele telefoon tegen weersinvloeden en dienen als portefeuille. U vindt hoesjes van verschillende materialen (nappaleer, lycheeleer, getextureerde stijl...) en sluitingen die de veiligheid van de mobiele telefoon optimaliseren (flip covers, riem, knop, klik, magnetische sluiting). Wij verkopen zowel business als fancy modellen. Sommige hebben een verwijderbaar koord. Wij raden u aan het scherm te beveiligen met een beschermfolie op maat van de A03 Core. U vindt er ook een lens van gehard glas om de lenzen en sensoren van uw telefoon te beveiligen. Bij Dealy bieden wij de essentiële accessoires voor een optimaal en veilig gebruik van uw Galaxy. Geniet van uw bezoek aan ons!

Onze klantenservice is snel en efficiënt

Onze klantendienst volgt uw bestellingen elke dag op. U kunt contact met hen opnemen per telefoon, sms en e-mail. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties en evenementen. Wij werken ook regelmatig onze blog bij met nieuwe artikelen.