30 Producten

Geniet van geweldige prijzen op Huawei MatePad 11 (2021)

beschermers en accessoires.

Bij Dealy vindt u een grote selectie hoesjes, cases, covers, smart cases en screenprotectors voor de Huawei MatePad 11 (2021) tablet. U profiteert van regelmatige kortingen en promoties en u kunt uw tablet in alle gemoedsrust gebruiken. De Huawei MatePad 11 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 865 SoC, gekoppeld aan 6 GB RAM en tot 128 GB opslag, uitbreidbaar via microSD. Het heeft een 10,95-inch LCD-scherm met een adaptieve vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. De camera-opstelling omvat een 13-megapixel fotosensor aan de achterkant en een 8-megapixel sensor voor selfies. Het is compatibel met de stylus en het toetsenbord. My Shell beschermt en verfraait de MatePad 11 (2021) met exclusieve producten die speciaal voor de tablet zijn ontworpen. U vindt hoesjes, covers, hoesjes, smart cases en scherm/camerabeschermers die u alle vrijheid geven die u nodig hebt om hem te gebruiken.

Beschermers en accessoires tegen lage prijzen

Bij Dealy vindt u alle bescherming en accessoires die u nodig hebt om het meeste uit uw Huawei MatePad 11 te halen. U zult ultradunne siliconen hoesjes zien die het oorspronkelijke ontwerp van de tablet zullen behouden. Ze beschermen de achterkant en de randen tegen stoten, krassen, vegen en stof, terwijl poorten en functies gemakkelijk toegankelijk blijven. Wij bieden ook beschermingen voor kinderen (kindermodellen) die gemaakt zijn van EVA-schuim en milieuvriendelijk zijn. Er zijn ook hoesjes met een riem en een schouderriem voor wie zijn tablet bij zich draagt. Ze zijn supersterk en anti-slip en zullen perfect aan uw behoeften voldoen. Wij verkopen een grote selectie van covers en hoesjes die zijn ontworpen rond een high impact siliconen hoesje. De hoes beschermt de hele tablet tegen de elementen tijdens het dagelijks gebruik. De covers hebben credit card houders. De covers kunnen worden omgevormd tot een handsfree standaard voor optimaal gebruik in liggende stand. Er zijn hoesjes met een manuele sluiting en hoesjes met een sluiting die in de voorklep is ingebouwd. Wij hebben monochrome modellen in vele kleuren en andere met patronen. Onze tri-fold smart cases zijn zeer dun en licht. Ze laten u toe uw tablet op een comfortabele manier horizontaal te gebruiken. U zult uw films of video's in optimale omstandigheden kunnen bekijken. Ze zijn uitgerust met de auto-wake en sleep functie voor een zuinig gebruik van de tablet. Wij verkopen monochrome kunstlederen smart cases en smart cases met designs zoals de bekende "raak me niet aan" en de nieuwe "welterusten" met een leuke kat... Onze screenprotectors passen gemakkelijk op het glas. Ze zijn ultradun en zullen zeer goed bestand zijn tegen het weer. Ons gehard glas is explosie- en UV-bestendig. De schroefdraad is bijzonder doeltreffend in geval van schokken en tegen krassen die zeer schadelijk kunnen zijn. Ten slotte bieden wij een compleet assortiment hoogwaardige accessoires. U vindt er geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, opladers, statieven, statieven, speakers, hoofdtelefoons en nieuwigheden. Bij Dealy profiteert u bovendien van zeer aantrekkelijke prijzen en super interessante kortingen op al onze artikelen. Geniet van uw bezoek.

Dealy: een efficiënte en beschikbare klantendienst

U kunt ons telefonisch bereiken en per sms op 06 44 64 68 65. Wij zullen zeer snel op uw e-mails reageren. Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. We zijn ook op Facebook, Instagram en TikTok om onze promoties te kennen.