2 Producten

De beste selectie van hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de X51 5G

Geniet van kortingen en lage prijzen van Dealy op alle Vivo X51 5G hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. Ons team selecteert de beste artikelen die worden verkocht tegen bodemprijzen. De Vivo X51 5G is een telefoon met een Qualcomm Snapdragon 765G SoC, gekoppeld aan 8GB RAM en 256GB opslag. Hij biedt 4 fotosensoren: een 48-megapixelsensor, een 13-megapixel portretmodus, een 8-megapixel ultragroothoek en een 8-megapixel hyperzoom. De 4315mAh batterij is geschikt voor snelladen (33W) om 60% van de energie terug te winnen in 30 minuten opladen. Bij Dealy vindt u alle bescherming en accessoires die u nodig hebt om uw Vivo veilig te gebruiken en optimaal te profiteren van zijn technische en fotoprestaties.

.

Ontdek onze selecties van beschermingen en accessoires met korting

Bij Dealy vindt u ultra-duurzame beschermers en eersteklas accessoires tegen ongelooflijk lage prijzen. Wij verkopen bijvoorbeeld hoesjes vanaf £4.99 en hoesjes vanaf £6.99. De hoesjes en covers zijn exclusief voor de telefoon ontworpen. Ze passen perfect rond de telefoon en bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies. Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen, kunststof, gehard glas of gemengde materialen. Sommigen zijn flexibel, anderen zijn stijf. U vindt er klassieke monochrome hoesjes, hoesjes van koolstofvezel en hoesjes van kunstleer. Wij bieden ook Ultra Resistant hoesjes en de Survivor, die is gemaakt van twee lagen siliconen en kunststof bescherming, terwijl ze dun blijven. U vindt ze met kaarthouders of een ring om de telefoon handsfree te gebruiken. Wij verkopen ook fancy hoesjes met ontwerpen. Onze zakjes zijn ontworpen als portefeuilles met kaarthouders en een zakje binnenin. Ze beveiligen de hele Vivo tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De covers kunnen worden gevouwen tot handige handsfree houders voor liggend gebruik. Sommige hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord. Er zijn hoesjes van echt leer en andere van kunstleder. Sommige zijn monochroom en sommige hebben patronen. Hiermee kunt u uw mobiele telefoon personaliseren. Onze screenprotectors, films en geharde glazen, zijn ultra dun en zeer resistent tegen slechte weersomstandigheden (schokken, krassen, vlekken en stof). Zij zullen voorkomen dat het glas versplintert bij een schok of een val. Wij bieden ook een unieke selectie van accessoires ter ondersteuning van de Vivo X51 5G. Wij verkopen kabels, opladers, geheugenkaarten, speakers, koptelefoons, auto- en fietssteunen, statieven, selfiestandaarden en nog veel meer. Door te kiezen voor Dealy, bent u er ook zeker van dat u profiteert van het beste prijsbeleid op de markt. Wij zijn altijd op zoek om u de juiste prijs te bieden, ongeacht welk model u kiest.

De prijs van het product is altijd hetzelfde.

Dealy is ook haar klantenservice en sociale netwerken

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst op het nummer 09 75 18 78 18, via e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij volgen uw bestellingen op en kunnen u informeren over de producten. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.