64 Producten

Dealy verkoopt premium bescherming en accessoires met korting voor de Moto G30

Profiteer van Dealy's kortingen op Moto G30 hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. De hoesjes kosten £4.99 en de hoesjes £6.99. Met afmetingen van 165,2 x 75,7 x 9,2 mm en een gewicht van slechts 200 g. De Motorola Moto G30 heeft een 6,5 inch beeldscherm met een resolutie van 1600x720 pixels. De cameramodule bevat een 64MP sensor en een 13MP frontcamera voor selfies. Het heeft een Qualcomm - Snapdragon 662-processor, 128 GB opslagcapaciteit en 4 GB RAM. Een telefoon die zeer veel waar voor zijn geld biedt. Wij verkopen beschermingen en accessoires die de prestaties van de telefoon optimaliseren en u in staat stellen hem volledig te gebruiken.

.

Hoge kwaliteit beschermers en accessoires

Ons team biedt premium hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires die verkocht worden tegen de laagste prijzen op de markt. Wij verkopen ultra weerbestendige hoesjes en hoesjes die u in staat stellen de mobiele telefoon veilig te gebruiken. U hoeft zich geen zorgen te maken over stoten, krassen, vlekken en stof. U vindt transparante, monochrome siliconen, kunstlederen of koolstofvezel covers die directe toegang bieden tot de poorten, knoppen en functies van de Motorola. Zij onderscheiden zich door hun slankheid en elegantie. Wij kiezen zakken die ontworpen zijn als portefeuilles met binnenuitsparingen voor kaarten en geld (of kleine documenten zoals tickets of biljetten). De covers kunnen worden opgeklapt tot zeer handige handsfree houders in liggende positie. Sommige hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord om de telefoon comfortabel vast te houden en gemakkelijk te dragen. U vindt er materialen zoals imitatieleer, splitleder, lycheeleer, vintage-lederstijl en verschillende sluitingen (riemen, klinknagels, magnetische sluitingen, knopen, in de voorflap geïntegreerde sluitingen). U zult kunnen bellen met de klep dicht. Het scherm van de Moto G30 zal ook perfect veilig zijn met de screenprotectorsen geharde glazen die wij verkopen (vanaf slechts 3,99 €). Deze zijn dun en zeer gemakkelijk te installeren. Ze bedekken de hele voorkant van de mobiele telefoon. U vermijdt het ontploffen van het glas in geval van schokken, krassen, vlekken en inwendige breuk. U vindt er ook een beschermlens van gehard glas voor de fotomodule aan de achterzijde. Hiermee kunt u uw foto's en video's in alle veiligheid maken. Onze accessoires (geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, laders, speakers, hoofdtelefoons, statieven, auto-/fietssteunen...) zullen de prestaties van uw smartphone maximaliseren en tegelijkertijd ergonomisch en stijlvol zijn. Wij bieden regelmatig promoties aan op al onze producten. Kom en ontdek onze exclusieve selectie van goedkope beschermingen en accessoires voor uw super Moto G30!

Neem 7 dagen per week contact met ons op en volg ons op uw sociale netwerken

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Ons e-mail adres staat in de "contact us" sectie van deze site. Wij zullen uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. Om op de hoogte te blijven van ons nieuws en onze promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.

.