269 Producten

Dealy heeft de beste deal op Poco M4 Pro 5G beschermers en accessoires tegen gereduceerde prijzen

Bij Dealy vindt u Xiaomi Poco M4 Pro 5G covers, hoesjes, scherm- en camerabeschermers en accessoires tegen gereduceerde prijzen. Wij bieden u de beste producten tegen de laagste prijzen. De Poco M4 Pro 5G is een telefoon met een 6,6 inch LCD-scherm. Hij heeft een verversingssnelheid van 90 Hz, wordt aangedreven door een Mediatek Dimensity 810 SoC in combinatie met maximaal 6 GB RAM en 256 GB opslag, uitbreidbaar tot 1 TB via microSD. De camera aan de achterzijde heeft twee sensoren, waaronder een 50-megapixel groothoek en een 8-megapixel ultra-groothoek. Het biedt een 5000mAh batterij met snellaadmogelijkheid (33W). U kunt bij ons covers kopen die de telefoon beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Zij maken een directe toegang mogelijk en onderscheiden zich door hun slankheid en lichtheid. Er zijn ook covers in portemonnee-stijl die de smartphone volledig beveiligen. U zult veel modellen zien. Onze screenprotectors (folie en gehard glas) en cameralensbeschermers voorkomen ook breuk en krassen die zeer schadelijk kunnen zijn. Wij selecteren ook hoogwaardige en goedkope accessoires. U vindt er bijvoorbeeld kabels, geheugenkaarten.opladers, externe batterijen, hoofdtelefoons, speakers, hoofdtelefoons, statieven, auto- en fietssteunen... Een compleet universum van producten van zeer goede kwaliteit tegen lagere prijzen.

.

Ontdek onze uitzonderlijke aanbieding

Profiteer van onze kortingen en lage prijzen op Poco M4 Pro 5G beschermers en accessoires. U zult siliconen of (en) plastic covers zien die slank en anti-slip zijn. Wij verkopen bijvoorbeeld transparante hoesjes met of zonder verstevigde hoeken, hoesjes met leuke motieven (dieren, planten, marmerstijl) en hoesjes met een praktisch koord. Er zijn ook hoesjes van koolstofvezel of kunstleer die dun en zeer resistent zijn. De 'Survivor'-schaal en de 'Ultra Resistant'-modellen hebben twee beschermingslagen voor een doeltreffende bescherming bij een plotselinge impact. U zult cases zien met een handige steunring voor handsfree gebruik van de Poco. Misschien vindt u onze kunstlederen of echt lederen klepbedekkingen mooi, die dun en licht zijn. Multifunctioneel, onze hoesjes zijn zeer praktisch voor uw dagelijkse activiteiten. Sommige worden geleverd met een riem. U vindt flapovertrekken met motieven en monochrome bookcase hoesjes gemaakt van verschillende materialen (lycheeleer, nappaleer, echt leer, splitleder, structuurleder...). Het enige wat u hoeft te doen, is de bescherming kiezen die perfect aan uw verwachtingen en behoeften beantwoordt. Welkom in Dealy!

Wij zullen uw vragen snel beantwoorden

Aarzel niet om ons een e-mail te sturen via de rubriek "contact" op deze site. Wij zullen zeer snel antwoorden. U kunt ons ook bellen of een sms sturen. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.