34 Producten

Een unieke en goedkope selectie van beschermers en accessoires voor de Google Pixel 4a 5G

Bespaar geld op alle Google Pixel 4a 5G hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires. Ons team selecteert de beste producten die worden aangeboden tegen bodemprijzen. De Google Pixel 4a 5G heeft hetzelfde ontwerp als de Pixel 4a, met een behuizing van polycarbonaat, maar is groter met een 6,24-inch scherm (Full HD + resolutie op 2340 x 1080). Er is een vierkante cameramodule aan de achterkant met een dubbele camera aan de achterkant en een flitser in de linkerbovenhoek. Het heeft een vingerafdruksensor. Aan de voorkant, heeft het een geperforeerde camera. Hij heeft een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting. Met 5G, zal deze smartphone veel fans maken.

Zeer goede kwaliteitsproducten met korting

Bij Dealy vindt u geweldige producten tegen ongelooflijk goede prijzen. Wij bieden bijvoorbeeld hoesjes vanaf £4.99 en hoesjes voor £6.99. De covers zijn exclusief ontworpen voor de Pixel 4a 5G. Ze passen perfect bij de contouren van de smartphone en bieden gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Op de achterkant vindt u covers van siliconen, plastic of gehard glas. Zij zijn flexibel, stijf of halfstijf. Wij bieden zowel klassieke als gedecoreerde hoesjes hoesjes aan. Zakken zijn ontworpen als portefeuilles en sommige zijn voorzien van een verwijderbaar koord. Onze screenprotectors, films en geharde glazen zijn ultra dun en zeer goed bestand tegen weersinvloeden (schokken, krassen, vlekken en stof). Ze zijn ontworpen in kunstleder en bieden een verscheidenheid aan materialen, stijlen van sluitingen en functies. Zij zullen voorkomen dat het glas breekt bij een botsing. We hebben ook een uitstekende selectie van accessoires die perfect geschikt zijn voor de Pixel 4a 5G. U vindt er kabels, opladers, geheugenkaarten, speakers, koptelefoons, auto- en fietssteunen, statieven, selfiestandaarden en nog veel meer. Wij werken deze rubriek regelmatig bij om u de nieuwste producten te kunnen aanbieden. Door voor Dealy te kiezen, bent u er ook zeker van dat u van het best mogelijke prijsbeleid geniet. Wij zijn altijd op zoek om u de juiste prijs te bieden, ongeacht welk model u kiest.

Klantenservice

Klantenservice en sociale media

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst op het nummer 09 75 18 78 18, via e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij volgen uw bestellingen op en kunnen u informeren over de producten. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes.