19 Producten

Lage hoesjes , cases, etuis, screenprotectors en accessoires voor uw Oppo Find X2 Neo

Dealy biedt de beste hoesjes , covers, cases, screenprotectors en accessoires tegen de laagste prijzen op de markt. Ontvang besparingen en aanbiedingen! De Oppo Find X2 Neo heeft een zeer stijlvol ontwerp. Aangedreven door een Snapdragon 765G, biedt het een prachtig scherm, een goede levensduur van de batterij en een zeer snelle oplaadtijd. Het toestel onderscheidt zich van andere toestellen in zijn klasse door zijn ergonomisch ontwerp, waardoor het zeer comfortabel in de hand ligt. Het heeft een 6,5 inch Amoled-scherm met Full HD-beelden en een uitstekende resolutie van 402 pixels/inch. De fotomodule met een hoofdsensor, een sensor met een 115° groothoeklens, een andere achter een telelens (2x optische zoom en 5x hybride) en een vierde monochrome sensor voor afstandsberekening en filtertoepassing beviel ons wel. Hij is 5G-compatibel, dus u kunt hem lang houden. Om het er nieuw uit te laten zien, selecteert ons team eersteklas beschermers en accessoires en biedt ze u aan tegen zeer goede prijzen.

Premium producten tegen onklopbare prijzen

Ontdek onze grote selectie van speciale Oppo Find X2 Neo hoesjes, hoesjes, screenprotectors en accessoires. Wij bieden dunne en lichte hoesjes die de ergonomie en de grip van de telefoon optimaliseren. Of ze nu discreet zijn (transparant, koolstofvezel, monochroom leer, geborsteld) of flamboyant (gehard glas, motieven, fantasie...), onze beschermingen zijn zeer doeltreffend tegen slecht weer en ze laten een gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de gsm toe. Onze covers zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat perfect aansluit op de contouren van de smartphone. Hij is volledig beveiligd en zal uw belangrijkste accessoire worden dankzij de portefeuille- en handsfree-ondersteuningsfuncties. Onze screenprotectors, films en gehard glas houden het glas intact en veilig tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Bekijk onze selectie van accessoires (laders, externe batterijen, kabels, speakers, koptelefoons, auto / fiets mounts en onze stands) je zult niet geloven de prijzen.

.

Een zorgzame en efficiënte klantendienst

Onze ploeg staat tot uw beschikking om u te informeren over onze producten en de opvolging van uw bestellingen. Aan de telefoon, per e-mail of sms, wij zullen u snel en efficiënt antwoorden.