146 Producten

Poco X3 Pro hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires met korting

Dealy verkoopt Xiaomi Poco X3 Pro protectors en accessoires tegen ongelooflijk lage prijzen, Koop uw hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires goedkoop. De Poco X3 Pro wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 860 SoC in combinatie met 6 of 8 GB RAM en tot 256 GB opslag, niet-uitbreidbaar. Het heeft een LCD-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. De cameramodule bestaat uit 4 fotosensoren, waaronder een 48-megapixel hoofdsensor, een 8-megapixel ultragroothoeksensor en twee 2-megapixel sensoren. Het heeft een 5160mAh batterij die geschikt is voor snelladen (33W). Dealy biedt u de mogelijkheid uw mobiel te beschermen en te verfraaien tegen onklopbare prijzen.

.

Poco X3 Pro beschermingen en accessoires tegen de laagste prijzen

Ons team biedt producten aan die perfect passen bij de functie en de lijnen van de Poco X3 Pro. U vindt hoesjes die passen bij de contouren van de telefoon en opvallen door hun weerbestendigheid. De achterkant en de randen van de telefoon worden beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. U vindt transparante covers, flexibele covers van koolstofvezel, monochrome covers van siliconen of kunststof, ultrabestendige covers... Wij hebben er ook die gemaakt zijn van gehard glas en siliconen. Wij hebben etuis die gebouwd zijn rond een hoesje met een klep in kunstleder of echt leer. Deze hoesjes dienen als portefeuille en handsfree houder. Sommige zijn voorzien van een verwijderbaar koord om de smartphone gemakkelijk in de hand te dragen. U vindt monochrome covers in verschillende kleuren. Onze flip covers (met een in de cover geïntegreerde sluiting) en onze view covers (met een kijkvenster) bieden verschillende alternatieven. De flip covers hebben een in de cover geïntegreerde sluiting en met de view covers kunt u de belangrijkste informatie op het scherm lezen zonder de cover te hoeven openen. Wij selecteren zeer dunne en resistente films en gehard glas voor het scherm en de achterkant module van de Xiaomi Poco X3 Pro. Zij voorkomen glasbreuk en krassen die zeer schadelijk kunnen zijn. U vindt er accessoires waarmee u uw telefoon op een aangename en veilige manier kunt gebruiken. Wij verkopen kabels, geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, statieven, koptelefoons, auto- en fietssteunen, docking stations. Wij nodigen u uit om regelmatig onze "Poco x3 Pro" secties te komen bekijken, aangezien wij deze regelmatig aanvullen met nieuwe producten.

.

Neem 7 dagen per week contact met ons op en volg ons op sociale netwerken

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen via de rubriek "contact". Wij zullen uw bestellingen opvolgen. Om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties, volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok.