39 Producten

Dealy beveiligt en accessoriseert uw Huawei Mate 40 Pro tegen een opofferingsprijs

Bespaar geld bij Dealy door de beste hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires Huawei Mate 40 Pro te kopen tegen onklopbare prijzen. Deze high-end smartphone is voorzien van een 6,76-inch OLED-scherm, een ondersteunde Kirin 9000 SoC en een veelzijdige drievoudige camerasensor met TOF op de achterkant. Hij draait op Android 10 met de EMUI-interface zonder Google-apps, inclusief de Play Store. Hij weegt 212 gram en meet 75,5 x 162,9 x 9,1 mm. De plaat van de telefoon is linksboven doorboord met een dubbele perforatie die plaats biedt aan een selfie-sensor, een 3D-sensor en 3D-gezichtsherkenning. Aan de fotokant werkt het toestel met een 50-megapixel hoofdsensor, een 20-megapixel ultragroothoek, een 12-megapixel x5 telelens en een TOF-sensor voor dieptebeheer. Dealy biedt de beste bescherming en accessoires op de markt. Wij bieden hoesjes en covers van hoge kwaliteit die voldoen aan uw behoeften op het gebied van veiligheid, ergonomie en prestaties. Onze hoesjes zullen de mobiele telefoon perfect beveiligen in geval van schokken, tegen krassen, vlekken en stof. Covers en pouches beschermen de hele smartphone tegen de elementen terwijl poorten en functies toegankelijk blijven. Zij doen ook dienst als portefeuille met binnenin kaarthouders en een vakje voor bankbiljetten of kleine bewijsstukken (biljetten, memo's, tickets, enz.). De hoesjes kunnen worden opgevouwen tot handsfree houders. Sommige hebben een verwijderbaar koord om de Mate 40 Pro met de hand te dragen. Wij bieden ook de beste selectie van screenprotectors (folie en gehard glas) en lenzen (gehard glas) die ze beschermen tegen stoten en krassen. Onze accessoires sectie bestaat uit geheugenkaarten, opladers, externe batterijen, kabels, speakers, koptelefoons, fiets en auto steunen, statieven, docking stations en veel nieuwe items.

.

Een uitgebreide selectie die regelmatig wordt bijgewerkt

Wij bieden heldere, koolstofvezel, supersterke hoesjes met steunring en honingraat. De klassieke gekleurde siliconen hoes kost slechts € 4,99 en de hoesjes beginnen bij € 6,99. Wat de prijs van onze beschermers ook is, u kunt er zeker van zijn dat het de beste prijzen zijn die er zijn. U vindt hoesjes en zakjes van imitatieleer of echt leer in verschillende kleuren van € 6,99 tot € 9,99. De gedecoreerde hoesjes exemplaren worden ook verkocht tegen de laagste prijzen op de markt. Onze laders zijn zeer efficiënt en handig om mee te nemen. Door voor ons te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u de beste deals krijgt.

.

Onze klantenservice zal u informeren over het volgen van uw bestelling

.

U kunt ons bereiken op 09 75 18 78 18, stuur ons een e-mail of een sms naar 06 44 64 68 65. Of het nu gaat om informatie over onze producten of om de opvolging van uw bestellingen, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.