143 Producten

Van hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires S21 Plus 5G met korting

Bescherm en accessoriseer uw Samsung Galaxy S21 Plus 5G bij Dealy tegen lage prijzen bij Dealy. Je vindt er goedkope hoesjes , hoesjes, cases, accessoires en screenprotectors. De Samsung Galaxy S21 Plus heeft een aluminium chassis en een glazen achterkant. Het heeft een 6,7-inch FHD+ scherm met Dynamic AMOLED 2X technologie. De batterij heeft een capaciteit van 4800 mAh. De cameramodule bestaat uit een drievoudige fotosensor met een 12-megapixel hoofdlens, een 12-megapixel ultragroothoeksensor en een 64-megapixel telemodule. Ons team biedt u een compleet assortiment op maat gemaakte bescherming en accessoires voor de telefoon. Profiteer van onze promoties en ons laagste prijsbeleid om uw smartphone optimaal te benutten.

Let op: wij hebben een breed scala aan accessoires voor uw telefoon.

Premium beschermers en accessoires tegen lage prijzen

Ons team biedt covers die uw telefoon perfect beschermen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gehard glas. Sommige zijn hybride met een plastic achterkant en siliconen randen voor bescherming van de bumper. De achterwanden met gehard glas hebben siliconen randen. Onze hoesjes zijn stijf, volledig flexibel of halfstijf (met een stijve rug en siliconen randen). De beschermers beschermen de achterkant en de randen van de Samsung tegen krassen, vlekken en stof. Ze hebben zeer precieze openingenvoor poorten en functies. U kunt de telefoon gebruiken en opladen zonder de cover te hoeven verwijderen. Sommige hebben een ring die als handsfree houder dient en waarmee u de smartphone aan uw vinger kunt dragen. Wij raden deze aan voor wie zijn telefoon handsfree gebruikt of regelmatig video's en films in liggende modus bekijkt. Wij bieden hoesjes die zijn opgebouwd rond een siliconen hoesje met de cover aangebracht als tweede laag. Onze hoesjes doen dienst als portemonnee met binnenin kaarthouders en een geldvakje. De hoes vouwt gemakkelijk om tot een handige handsfree houder voor liggend gebruik. Wie zijn smartphone in de hand wil houden, kiest voor een hoesje met een afneembaar riempje. Ontdek onze accessoires die de prestaties van uw mobiele telefoon zullen optimaliseren. U vindt er kabels, opladers, externe batterijen, statieven, auto- en fietssteunen, speakers, koptelefoons en nog veel meer. Wij adviseren u om het scherm en het achterste fotoblok van uw Samsung Galaxy S21 Plus te beveiligen met een exclusieve en zeer resistente folie of gehard glas.

.

U kunt uw bestellingen elke dag volgen

Onze klantenservice is beschikbaar om uw bestellingen en leveringen te volgen. U kunt ons elke dag bereiken per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Door ons te volgen op FaceBook, Instagram en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze kortingen en promoties.

.