134 Producten

Dealy : goedkope bescherming en accessoires voor de iPad Pro 11" (2022)

Dealy biedt iPad Pro 11" (2022) hoesjes , cases, smart cases, screenprotectors en accessoires met korting. Je houdt van onze op maat gemaakte producten voor je tablet. Wij kiezen de beste zodat jij het beste uit je tablet kunt halen.

De iPad Pro 11" (2022), of iPad Pro 11 M2, is een tablet gebaseerd op de iPad Pro M1 met een Apple M2 SoC en Wi-Fi 6E-compatibiliteit. De tablet heeft een 11-inch lcd-scherm met een snelheid van 120 Hz via ProMotion. Bij Dealy kun je eersteklas producten kopen tegen lage prijzen en je iPad veilig en optimaal gebruiken.

Minder bescherming en accessoires voor de iPad Pro 11" (2022)

Ontdek onze hoesjes, screenprotector s en accessoires tegen de beste prijzen op de markt. Ze zijn ontworpen om je te helpen je tablet in de best mogelijke omstandigheden te gebruiken, waar je ook bent en wat de omstandigheden ook zijn.

Romp voor iedereen

Je vindt hier een reeks eenvoudige hoesjes die op de afmetingen van de iPad Pro 11 M2 zijn afgestemd. Ze zijn transparant of monochroom en beschermen de achterkant, randen en camera van de tablet tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Hun slanke ontwerp maakt ze uiterst praktisch.

Wij bieden EVA schuimrubberen hoesjes voor kinderen. Hiermee kunnen ze hun tablet in alle veiligheid gebruiken en dragen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid.

Als je op zoek bent naar ultrasterke bescherming voor je iPad Pro 11" (2022), raden we je onze multifunctionele hoesjes met versterkte hoeken, handriem en schouderriem aan. Ze zijn perfect voor gezinnen, omdat iedereen de tablet kan gebruiken en je hem gemakkelijk kunt meenemen.

Kies onze hoesjes en cases

Je vindt hier hoesjes en covers die je iPad Pro 11" (2022) volledig beschermen tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Je hebt nog steeds rechtstreeks en gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de tablet, en je kunt hem bijvoorbeeld opladen zonder de bescherming te hoeven verwijderen.

Onze hoesjes hebben interne kaarthouders. Ze maken verschillende hoeken voor handsfree gebruik mogelijk. Je vindt zowel monochrome als gedecoreerde hoesjes modellen. Welke hoes je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat hij je iPad goed beschermt. We kiezen praktische en stijlvolle modellen die perfect zijn voor professioneel gebruik. Handsfree gebruik is prettig en veilig. Je kunt optimaal genieten van je tablet zonder je zorgen te maken over de veiligheid.

Ontdek onze slimme hoesjes voor iPad Pro 11 M2

Je kunt ook trifold smart cases kopen, die zeer slank en weerbestendig zijn. Ze zijn voorzien van een auto wake & sleep-functie voor een zuinig gebruik van de tablet. Je zult de tablet graag in liggende modus gebruiken, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken zonder je zorgen te maken over de veiligheid.

Essentiële screenprotector s

We raden je aan een folie of gehard glas te installeren om het scherm van je iPad Pro 11" (2022) te beschermen. Onze films en gehard glas beschermen het hele scherm tegen krassen, vlekken en stof in het geval van een botsing. Het scherm wordt ook beschermd bij een val als je de tablet handsfree gebruikt of als je de tablet gebruikt met de klep open.

Op maat gemaakte accessoires tegen lage prijzen

We verkopen ook eersteklas accessoires die perfect geschikt zijn voor de iPad Pro 11 M2. Je vindt hier geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, kabels, autohouders, dockingstations, oortelefoons, speakers en koptelefoons. Zo haal je alles uit je tablet. Ontdek onze selectie laaggeprijsde producten. Je zult versteld staan...

Ons team staat 7 dagen per week voor je klaar

Als je Dealy kiest, surf je naar een site die gemakkelijk te gebruiken is. Je transacties zijn volledig veilig en je ontvangt je bestelling zo snel mogelijk. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, e-mail of sms. We kunnen je bestellingen volgen en je helpen met je zoektocht . We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. We houden je op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en promoties. Veel plezier bij je bezoek.