274 Producten

Bescherm je Google Pixel 8A in stijl en tegen een lage prijs met Dealy !

Je Pixel 8A, een technologisch juweeltje dat de allerbeste bescherming en accessoires verdient. Bij Dealy doen we er alles aan om je een breed assortiment topproducten te bieden tegen onklopbare prijzen, zodat je optimaal van je smartphone kunt genieten zonder je zorgen te maken over krassen, stoten of diefstal.

Waarom je telefoon beschermen?

Een smartphone is een grote investering en het is essentieel om hem te beschermen tegen de gevaren van het dagelijks leven. Laten vallen, krassen, vloeistoffen en diefstal zijn allemaal gevaren die je toestel kunnen beschadigen of onbruikbaar maken.

Met Dealy ben je verzekerd van optimale bescherming voor je Google Pixel 8A, tegen een prijs die je zal doen glimlachen.

hoesjes voor alle smaken en budgetten

Dealy biedt een brede selectie hoesjes voor de Google Pixel 8A, ontworpen om aan al je behoeften en stijlen te voldoen.

Klassieke rompen :

  • Silicone De zachte en flexibele siliconen hoesjes bieden optimale bescherming tegen krassen en lichte stoten. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te installeren.
  • Kunststof Plastic doppen zijn steviger dan siliconen doppen en bieden meer bescherming tegen stoten en vallen. Ze zijn ook verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en patronen.
  • HybrideHybride hoesjes : hybride hoesjes combineren de voordelen van siliconen en kunststof om maximale bescherming te bieden tegen alle soorten schade.

Kunstlederen hoesjes :

De elegante en verfijnde kunstlederen hoesjes geven je Pixel 8A een chique, professionele uitstraling. Ze zijn ook zeer goed bestand tegen slijtage en krassen.

Gehard glazen hoesjes :

Hoezen van gehard glas bieden de ultieme bescherming tegen krassen en stoten en zijn perfect voor wie zijn smartphone maximaal wil beschermen.

Edele hoesjes :

Druk je persoonlijkheid uit met onze fantasieschelpen! Onze fantasieschelpen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan leuke en originele ontwerpen, waarmee je je zult onderscheiden van de massa.

Romp met steun :

Bekijk je favoriete films en tv-series in alle comfort met onze hoesjes met standaard. Met de geïntegreerde standaard kun je je Pixel 8A in de ideale kijkhoek plaatsen, zonder dat je hem in je handen hoeft te houden.

Ultrabestendige rompen:

Voor mensen met een actieve levensstijl bieden onze ultrabestendige hoesjes maximale bescherming tegen stoten, vallen en krassen. Ze zijn perfect voor sportfans, doe-het-zelvers en iedereen die vaak onderweg is.

Schelp op maat:

Maak een unieke schelp die je imago weerspiegelt met onze personaliseringsservice. Je kunt ervoor kiezen om een foto, logo of tekst af te drukken.

Covers voor volledige bescherming

Naast hoesjes biedt Dealy ook een uitgebreid assortiment covers voor de Google Pixel 8A. De hoesjes bieden volledige bescherming voor je smartphone en beschermen zowel de voor- als achterkant. Ze zijn ook voorzien van praktische functies zoals kaarthouders, handsfree houders en riempjes.

Klassieke covers :

Onze klassieke covers bieden sobere, elegante bescherming voor je Pixel 8A. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Fancy covers :

Druk je persoonlijkheid uit met onze fancy hoesjes ! Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan leuke en originele ontwerpen, zullen onze fancy hoesjes je laten opvallen in de menigte.

Portemonnee :

Houd je pasjes, geld en smartphone bij de hand met onze portemonneehoezen. In het geïntegreerde vakje kun je je pasjes en geld veilig opbergen, zonder dat je een extra handtas hoeft mee te nemen.

Hoezen met standaard :

Bekijk je favoriete films en tv-series in alle comfort met onze hoesjes met standaard. Met de geïntegreerde standaard kun je je Pixel 8A in de ideale kijkhoek plaatsen, zonder dat je hem in je handen hoeft te houden.

Schermbeschermers voor een perfect beeld

Je scherm is een van de meest kwetsbare onderdelen van je smartphone. Daarom is het belangrijk om het te beschermen met een film of tempered glass protector.

Schermbeschermers :

Schermbeschermers zijn een kosteneffectieve manier om je scherm te beschermen tegen krassen en vingerafdrukken. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en hebben geen invloed op de aanraakgevoeligheid van je scherm.

Beschermingen van gehard glas:

Kies voor bescherming van gehard glas voor maximale bescherming. Deze beschermingen zijn ultrabestendig tegen schokken en krassen en bieden een uitstekende beeldhelderheid. Sommige beschermers van gehard glas hebben ook een oleofobe coating die vingerafdrukken afstoot.

Camera beschermers :

Bescherm je cameralens met onze speciaal ontworpen films van gehard glas. Ze behouden de kwaliteit van je foto's en video's en beschermen je lens tegen krassen en stoten.

Essentiële accessoires voor je Pixel 8A

Naast hoesjes, covers en screenprotectors biedt Dealy ook een breed assortiment essentiële accessoires voor je Google Pixel 8A.

Opladers :

Houd je Pixel 8A altijd opgeladen met onze hoogwaardige telefoonladers. We bieden snelladers voor ultrasnel opladen, maar ook draadloze laders voor optimaal gemak.

Geheugenkaarten :

Vergroot de opslagcapaciteit van je Pixel 8A met onze snelle geheugenkaarten. Je kunt meer foto's, video's en bestanden opslaan.

Kabels en opladers :

Zorg ervoor dat je altijd een oplaadkabel bij de hand hebt met onze premium kabels. We bieden USB-C-kabels, Lightning-kabels en micro-USB-kabels.

Adapters :

Gebruik je Pixel 8A met verschillende apparaten dankzij onze adapters. We bieden USB-C naar HDMI, USB-C naar VGA en nog veel meer.

USB-kabels :

Zet snel bestanden over tussen je Pixel 8A en je computer met onze supersnelle USB-kabels.

Telefoonhouders :

Maak je handen vrij met onze telefoonhouders. Je kunt je Pixel 8A handsfree gebruiken om video's te bekijken, videogesprekken te voeren of GPS te volgen.

Oortelefoons :

Geniet van superieure geluidskwaliteit met onze hoofdtelefoons. We bieden bedrade en draadloze hoofdtelefoons, evenals hoofdtelefoons met ruisonderdrukking.

Telefoonluidsprekers :

Versterk je muziek met onze telefoonspeakers. We bieden draagbare speakers en Bluetooth-luidsprekers.

Draadloze hoofdtelefoon :

Luister in alle vrijheid naar je muziek met onze draadloze hoofdtelefoon. Geniet van meeslepend geluid zonder beperkt te worden door draden.

Auto- en fietsenrekken:

Gebruik je Pixel 8A veilig in de auto of op de fiets met onze speciaal ontworpen houders.

Bureaustandaards :

Benut je werkruimte optimaal met onze telefoonstandaards. Je kunt je Pixel 8A handsfree gebruiken terwijl je werkt.

Telefoonondersteuning gaat over:

Maak het gemakkelijk om je Pixel 8A vast te houden en als standaard te gebruiken met onze steunringen.

Kwaliteitsproducten tegen lage prijzen

Bij Dealy zijn we er trots op dat we je producten van topkwaliteit kunnen bieden tegen onverslaanbare prijzen. We selecteren onze leveranciers zorgvuldig om ervoor te zorgen dat je producten van de hoogste kwaliteit ontvangt, terwijl je profiteert van de beste prijzen op de markt.

Mijn service in Hull

Ons team van professionals staat klaar om je te helpen bij het kiezen van je producten. We staan ook klaar om al je vragen te beantwoorden en je een kwalitatief hoogstaande dienst na verkoop aan te bieden.

Bestel je Dealy producten nu en geniet van optimale bescherming voor je Google Pixel 8A, tegen een prijs die je zal doen glimlachen!