144 Producten

Exclusieve en goedkope beschermingen en accessoires voor de iPad Pro 11'' (2021)

Dealy verkoopt scherp geprijsde hoesjes, covers, cases, screenprotectors, smart cases en accessoires voor de iPad Pro 11'' (2021). Bespaar geld en profiteer van kortingen en promoties op alle producten. De 11-inch iPad Pro (5e generatie) is uitgerust met een Apple A14X 5nm SoC. Het is compatibel met de 2e generatie Pencil. Apple heeft de tablet ontworpen als een desktopcomputer met accessoires zoals het Magic Keyboard, dat de nodige toetsen aan de tablet toevoegt om hem even krachtig te maken als een Mac. Ook is de iPad voorzien van een touchpad. Daarnaast is de iPad voorzien van achtergrondverlichting, waardoor deze ook 's nachts bruikbaar is. De iPad Pro 11" (2021) kan volgens Apple tot wel tien uur achter elkaar mee. Wij selecteren de beste beschermers en accessoires en bieden u die aan tegen onklopbare prijzen. U vindt er vele soepele en stijve hoesjes die van de beste materialen zijn gemaakt. Ze zijn dun en licht, maar toch ultrabestendig tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Wij hebben onze selectie multifunctionele hoesjes en beschermingen voor kinderen ontwikkeld. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen de elementen. Het hoesje is omhuld met een kunstlederen of echt lederen hoes die extra bescherming biedt voor de hele tablet. Onze hoesjes hebben interne kaarthouders en de deksels kunnen worden omgevormd tot handsfree houders met verschillende mogelijke hoeken. Bekijk onze tri-fold smart cases die een auto-wake en sleep functie hebben. Ze zijn zeer beschermend en maken het mogelijk de tablet vanuit verschillende hoeken te gebruiken. Wij bieden ook screenprotectorsen gehard glas om het iPad Pro scherm te beschermen. Deze beschermers zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze beschermen het glas en het scherm tegen schokken en krassen. Wij raden aan er een te installeren als kinderen toegang hebben tot de tablet. U vindt er ook veel accessoires: kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, statieven, statieven, speakers, koptelefoons. Ze zullen het gebruik en de prestaties van de tablet optimaliseren.

Al deze accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Ultra duurzame beschermers die de iPad Pro 11'' (2021)

op maat zullen maken

Wij verkopen ultra-resistente hoesjes en cases die opvallen door hun elegantie. Monochroom of met een textuur, deze omslagen zijn perfect in een professionele omgeving. U vindt covers met een sluiting (riem, klinknagel, snap, magnetische sluiting) of flip cover stijl met de sluiting geïntegreerd in de cover. We hebben ook covers met dieren (katten, honden, uilen, panda's, tijgers, wolven...), planten (bloemen, planten, mandala's...), landschappen en grafieken. Ze zijn perfect voor wie een meer persoonlijke bescherming wenst. Wij verkopen transparante hoesjes van silicone of kunstleer. Ze zijn eenvoudig, discreet en toch zeer veilig. U zult EVA-schuim hoesjes voor kinderen zien die milieuvriendelijk en kindvriendelijk zijn. Zij zullen de tablet optimaal beveiligen in geval van een plotse schok. Ze hebben geïntegreerde steunen en praktische handgrepen. Wij adviseren u om een folie of gehard glas op het scherm van de tablet te plaatsen. Wat onze slimme hoesjes betreft, deze zijn zeer nuttig in een professionele of persoonlijke context. Sommige zijn gemaakt van imitatieleer en andere zijn versierd met fantasievolle ontwerpen.

.

Dealy is ook uw klantendienst en sociale netwerken

Telefoneer of sms naar 06 44 64 68 65 en maak gebruik van onze klantenservice. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op de website van Dealy. U kunt ons ook volgen op uw sociale netwerken (Tik Tok, Facebook en Instagram) om ons nieuws en promoties te volgen

.