43 Producten

De beste hoesjes , cases, hoesjes, screenprotectors en accessoires voor de Huawei P40 Lite 5G

Krijg geweldige aanbiedingen bij Dealy op alle Huawei P40 Lite 5G hoesjes , covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires. U begint aan het 5G-avontuur en u hebt gekozen voor een telefoon van zeer hoge kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs. De P40 Lite 5G biedt een aantal zeer krachtige functies, waaronder een Kirin 820 5G-processor die een chip bevat die de fotokwaliteit tot een uitzonderlijke graad optimaliseert. Hij heeft 6 GB RAM en 128 GB interne opslagruimte. Het heeft een 6,5-inch LCD-scherm met een resolutie van 2.400 × 1.080 pixels. Wat de foto betreft, innoveert Huawei in de achterste module met een verticale configuratie. De hoofdsensor bestaat uit een 64-megapixelcamera die een ongelooflijke fotokwaliteit biedt. Daarnaast zijn er nog drie andere sensoren: een 8-megapixel ultragroothoeksensor, een 2-megapixel macrosensor en een 2-megapixel bokehsensor. Huawei heeft groot gedacht voor 5G en biedt een telefoon die zich onderscheidt van de massa. Ons team selecteert exclusief beschermingen en accessoires die perfect zijn afgestemd op de lijnen van de telefoon. Welkom in uw wereld van Dealy voor de P40 Lite 5G.

Premium beschermingen en accessoires voor een innovatieve telefoon

Ons team biedt u de beste beschermingen en accessoires die op de markt verkrijgbaar zijn voor uw Huawei P40 Lite 5G. Wij bieden een brede selectie... maar een goede selectie! Al onze hoesjes zijn exclusief ontworpen voor de telefoon. Ze sluiten perfect aan op de contouren van uw telefoon en worden een tweede huid. U vindt transparante hoesjes, maar ook gekleurde siliconen hoesjes, onze klassiekers (koolstofvezel, ultra resistent, kunstleer, met steun, met rubber bekleed...). Zeer bestendig, zij beveiligen de telefoon in geval van schokken, tegen krassen, vlekken en stof. Wij selecteren ook uitstekende covers en hoesjes die zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de hele telefoon zal beschermen. De meeste zijn portemonnee stijl en zijn ontworpen om te fungeren als een hands-free houder zodra de cover is gevouwen. Ook hier hebt u de keuze uit verschillende types: kunstleder (lychee, nappa, klassiek...), stof, flip covers, met of zonder riempje... Een unieke keuze aan beschermingen die de veiligheid van uw smartphone niet in het gedrang brengen! Vergeet niet om het te optimaliseren door een folie of gehard glas voor het scherm te installeren. Ze zijn ultradun en beschermen het glas en het scherm zonder de touchzone en de interactiviteit te verstoren. Zij zijn ontworpen om door de gebruikers te worden vergeten. Ze zijn ontworpen om te worden vergeten door de gebruikers, zodat u krassen vermijdt die de telefoon devalueren, vingerafdrukken die hem glad maken en schokken die fataal kunnen zijn. Als u accessoires nodig hebt, breiden we ons assortiment voortdurend uit met nieuwe producten en voegen we kabels, opladers, externe batterijen, speakers, koptelefoons, auto-/fietssteunen en docking stations toe aan ons assortiment.

Wij helpen u graag verder.

U kunt ons elke dag bereiken

U kunt ons 7 dagen per week bereiken per telefoon, e-mail of sms. Ons team zal in staat zijn om u te informeren over alle producten en uw bestellingen op te volgen.