Terug naar de categorie
-€ 10,00

Xiaomi Mix Fold 3 aangepast hoesje

€ 14,99 € 24,99

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen

Max. 250 karakters

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Mix Fold 3 aangepast hoesje

Geef je Xiaomi Mix Fold 3 een persoonlijk tintje met onze gepersonaliseerde case, die topklasse bescherming combineert met een uniek ontwerp!
De Xiaomi Mix Fold 3 is een revolutionaire smartphone met opvouwbare technologie die elegantie en innovatie combineert.
Met de Dealy gepersonaliseerde hoes kun je dit uitzonderlijke apparaat niet alleen beschermen, maar ook een persoonlijk ontwerp geven dat jouw stijl weerspiegelt.
Dit hoesje biedt bescherming op maat voor de speciale functies van deze opvouwbare smartphone en zorgt voor veiligheid, duurzaamheid en een goed uiterlijk.

  • Onbeperkt aanpasbaar: Transformeer je schelp met foto's, patronen, illustraties of tekst voor een unieke look. Je kunt een ontwerp maken dat bij je past, je favoriete momenten weergeven of je fantasie de vrije loop laten.
  • Opvouwbare bescherming: Dit hoesje is speciaal ontworpen voor de Xiaomi Mix Fold 3 en biedt volledige bescherming, zelfs wanneer het gevouwen of opengevouwen is. De structuur biedt bescherming tegen stoten, krassen en slijtage, terwijl de flexibiliteit van het apparaat behouden blijft.
  • Nauwkeurige uitsnijdingen : Precieze openingen geven je eenvoudig toegang tot alle functies van je smartphone (USB-C poort, knoppen, camera) zonder de behuizing te verwijderen.
  • Robuuste en flexibele materialen : Dit hoesje is gemaakt van sterke, duurzame materialen en beschermt je telefoon effectief terwijl het zich aanpast aan de opvouwbaarheid. Het behoudt zijn integriteit, zelfs na herhaaldelijk vouwen.
  • Ergonomisch ontwerp : Hij is slank en licht en voegt geen overmatig gewicht toe aan de telefoon, waardoor optimaal gebruikscomfort wordt gegarandeerd in beide configuraties (ingeklapt en uitgeklapt).
  • Gemakkelijk te installeren: Het hoesje sluit veilig en moeiteloos aan op je Xiaomi Mix Fold 3 en biedt onmiddellijke bescherming zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit van het apparaat.
Gewicht
Materiaal
Siliconen
Modèle

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Xiaomi Mix Fold 3 aangepast hoesje
Ontwerp mij

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen