Terug naar de categorie

Xiaomi Mix Flip Classic hoesje

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Mix Flip Classic hoesje
1/6

Ontdek onze beschermhoes voor Xiaomi Mix Flip 5G.
Hij is gemaakt van duurzaam PC en biedt volledige bescherming dankzij het unieke scharnierontwerp.
Het is ultradun en eenvoudig te gebruiken en biedt optimale bescherming tegen krassen en vallen, terwijl de esthetische aantrekkingskracht van je telefoon behouden blijft.

  • Duurzaam, zeer sterk PC-materiaal: Dit hoesje van hoogwaardig PC-materiaal biedt uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid voor langdurige bescherming.
  • Scharnierontwerp om gevouwen randen te beschermen: Het scharnierontwerp biedt bescherming aan de zijkanten wanneer de telefoon is opgevouwen, en beschermt de telefoon tegen mogelijke schade
  • Perfecte 180° pasvorm: Ontworpen voor een nauwsluitende 180° pasvorm, de hoes vouwt soepel en zonder belemmering, waardoor de elegante vorm van de telefoon behouden blijft.
  • Bescherming tegen krassen en vallen: Het hoesje beschermt de achterkant van je telefoon effectief tegen krassen en vallen, zodat hij in perfecte staat blijft.
  • Ultradun en gebruiksvriendelijk: Het ultradunne ontwerp voegt geen massa toe aan je telefoon, waardoor het handig is voor dagelijks gebruik, met moeiteloze installatie en verwijdering.
Materiaal

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen