Terug naar de categorie

Xiaomi Mix Flip 5G kristal IMAK behuizing

€ 15,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Mix Flip 5G kristal IMAK behuizing
1/7

Ontdek de ultieme bescherming voor je Xiaomi Mix Flip 5G met de Crystal Case II Pro.
Deze transparante behuizing biedt kristalhelderheid, schokbescherming en slijtvastheid.
Met zijn wrap-around ontwerp en opstaande randen biedt hij volledige bescherming terwijl de natuurlijke esthetiek van je apparaat behouden blijft.

  • Helder en slijtvast: De coating zorgt ervoor dat het product schoon en helder blijft, slijtvast en voorkomt vergeling na verloop van tijd voor een langdurig, onberispelijk uiterlijk.
  • Antischokontwerp: Elke hoek van je apparaat wordt beschermd door onze antischokbescherming, die een comfortabel gevoel en volledige dekking tegen schokken biedt.
  • Geniet van ultieme helderheid met ons kristalheldere ontwerp, dat het echte uiterlijk van je apparaat herstelt en tegelijkertijd high-definition bescherming biedt
  • Onze transparante hardcase is gemaakt van hoogwaardig PC-materiaal en herstelt de natuurlijke kwaliteit van je apparaat. Hij biedt dunne, flexibele bescherming die bestand is tegen breuk en vervorming.
  • Onze hoes is ontworpen om de voor- en achterkant te beschermen en heeft verhoogde randen over het scherm en de camera om schuren te voorkomen, zodat je apparaat vanuit alle hoeken beschermd blijft.
Materiaal
Type
Transparant

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen